Napi 20 perc is elég a kötelezők elolvasásához ezzel a programmal

Suli és különórák után nincs időtök és erőtök regényeket olvasni? Vizsgaidőszakban minden időtöket leköti a tanulás, de azért nem akartok másfél hónapig irodalom nélkül maradni? Jó lenne minél előbb végezni a kötelezőkkel? Itt a megoldás!

Ha csak a villamoson van időtök olvasni, úgy elég hosszadalmas végigrágni magatokat egy több száz oldalas könyvön. Ezt egy chicagói fejlesztő is felismerte, és írt hozzá egy hasznos appot.

hirdetés
hirdetés

Az egyelőre csak iOS-en elérhető Serial Reader napi 20 perc olvasással azt ígéri, záros határidőn belül végezhettek ki igazi klasszikusokat.

Kapcsolódó cikkek

Új program segítjet a nyelvtanulásban

A legjobb ingyenes appok egyetemistáknak

A hat legjobb alkalmazás, amivel tanulhattok

Életmentő applikációt fejlesztettek általános iskolások

A program minden nap egy általatok megadott időben jön elő a kiválasztott regény zanzásított részletével.

A Bűn és bűnhődést így 79 nap alatt olvashatjátok el, a Frankeinsteint viszont kevesebb mint egy hónap alatt. A program persze angol nyelvű, de hátha ihletet kap egy magyar programozó, és elérhetők lesznek ilyen formában a hazai irodalom legjobbjai is.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X