Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Napi 20 perc is elég a kötelezők elolvasásához ezzel a programmal

Suli és különórák után nincs időtök és erőtök regényeket olvasni? Vizsgaidőszakban minden időtöket leköti a tanulás, de azért nem akartok másfél hónapig irodalom nélkül maradni? Jó lenne minél előbb végezni a kötelezőkkel? Itt a megoldás!

Ha csak a villamoson van időtök olvasni, úgy elég hosszadalmas végigrágni magatokat egy több száz oldalas könyvön. Ezt egy chicagói fejlesztő is felismerte, és írt hozzá egy hasznos appot.

hirdetés
hirdetés

Az egyelőre csak iOS-en elérhető Serial Reader napi 20 perc olvasással azt ígéri, záros határidőn belül végezhettek ki igazi klasszikusokat.

Kapcsolódó cikkek

Új program segítjet a nyelvtanulásban

A legjobb ingyenes appok egyetemistáknak

A hat legjobb alkalmazás, amivel tanulhattok

Életmentő applikációt fejlesztettek általános iskolások

A program minden nap egy általatok megadott időben jön elő a kiválasztott regény zanzásított részletével.

A Bűn és bűnhődést így 79 nap alatt olvashatjátok el, a Frankeinsteint viszont kevesebb mint egy hónap alatt. A program persze angol nyelvű, de hátha ihletet kap egy magyar programozó, és elérhetők lesznek ilyen formában a hazai irodalom legjobbjai is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X