Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A legjobb ingyenes alkalmazások egyetemistáknak

A tanuláson kívül semmi másra nem jut időtök? Szerencsére számos olyan ingyenes alkalmazást lehet találni, amely hasznos tippeket ad a mindennapokhoz: mit főzzetek, hogyan készítsetek emlékeztetőket a beadandók határidejéről. A legjobb appok.

Forrás: MTI / Rosta Tibor

Tippeket ad a főzéshez

hirdetés
hirdetés

Ha elegetek van már a szendvicsekből és a sok zacskós kajából, az All Recipes a nektek való alkalmazás. Nincs más dolgotok, mint beírni, milyen hozzávalóitok vannak otthon, és abból milyen jellegű ételt készítenétek, a rendszer megmutatja, milyen lehetőségeitek vannak, és még azt is, hány perc alatt készülhettek el vele.

A sok cukros energiaital és a késő éjszakai nasi elég gyorsan nyomot tud hagyni hagy az ember testén.A My Fitness Pal alkalmazással – amely nemcsak a főtt ételek, hanem a szupermarketben vásárolható termékek tápértékét is tartalmazza – figyelemmel kísérhetitek a bevitt és a napközben elégetett kalóriák számát is.

Tippeket ad tanuláshoz

Betelt a jegyzeteléshez használt „mindenes” füzet, ellepnek benneteket a post itek, vagy csak simán nem találjátok egy-egy előadás kivonatát a nagy káoszban? Ezzel az alkalmazással búcsút mondhattok a sok felesleges papírnak, az Examtime ugyanis digitálisan tárolja az összes feljegyzéseteket, emlékeztetőtöket, sőt ezeket még a csoporttársaitokkal is megoszthatjátok, így a közös tanulás élménye sem marad el.

Megszervezi az életeteket

Ha nehezetekre esik megjegyezni a beadandók leadási határidejét, az órarendeteket, vagy egy-egy fontosabb eseményt, akkor nektek találták ki az Evernote alkalmazást, amellyel olyan videókat vagy cikkeket is el tudtok menteni, amelyeket később néznétek meg. A legjobb az egészben, hogy az alkalmazás telefonon és laptopon is működik, és sok esetben még internetkapcsolat sem kell hozzá.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X