Emlékeztek még a kötelező olvasmányokra? Lássuk, mennyire ismeritek fel a kevésbé meghatározó részekről őket.  Tovább »

Felismeritek leghíresebb íróinkat és költőinket egy-egy fotóról? Kiderül, ha kipróbáljátok hétfő esti tesztünket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétfő reggel a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

hirdetés

Lássuk, felismeritek-e költőinket és íróinkat a tankönyvekben szereplő képek alapján. Felismeritek őket akkor is, ha az arcukat eltakartuk?  Tovább »

Sokat olvastok? Akkor a következő kvíz nem okozhat gondot, hiszen több kötelező olvasmányra is rákérdezünk. Ki a szerző?  Tovább »

Kitaláljátok, hogy ki a szerző egy-egy verscím alapján? 12. osztályos szöveggyűjteményből választottunk néhány verset. Ki írta őket?  Tovább »

A új Nemzeti alaptanterv tervezete a 9. és 12.  Tovább »

Ki írta a következő drámákat, regényeket, novellákat? Ezeket a szövegeket általában kötelező olvasmánynak is fel szokták adni.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a kötelező olvasmányokra. Tudjátok, hogy Az ember tragédiájában milyen szín nem szerepel?  Tovább »

Jól ismeritek a magyar verseket? Lássuk, eltaláljátok-e hogy ki az idézett szövegek szerzője.  Tovább »

Jól ismeritek a magyar verseket? Ebből a tesztből kiderül, mennyire figyeltetek irodalomórán.  Tovább »

Olvastátok a regényeket és a filmeket is láttátok? Akkor ez a kvíz nektek szól. Minden kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Szeretitek az irodalmat? Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is meg tudjátok mondani, melyik szerző művéből származnak?  Tovább »

Az év végéig virtuális könyvespolcok jelennek meg az összes moszkvai metróállomáson, valamint a szerelvények kocsijaiban - közölte pénteken...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X