Diákmunkásokat toboroz a MÁV

Közösen toboroz diákmunkásokat a MÁV-START és a Fürge Diák Iskolaszövetkezet. Kerékpáros segítők is lehettek, de a hangosbemondót is kezelhetitek.

A vasúttársaság bejelentése szerint állomási segítő (hostess, ügyfélirányító), állomási általános információs-, irodai adminisztrációs munkatárs-, kerékpáros segítő (állomáson, vonaton), információs, hangosbemondó munkatárs (kijelölt ic-vonatokon) pozíciókban keresnek diákokat.

hirdetés
hirdetés

A diákokat 8-12 órában foglalkoztatná a vasút, egyes munkakörök betöltéséhez pedig feltétel az idegennyelv-ismeret és a 18. életév betöltése.

A meghirdetett diákmunkákra a jelentkezés folyamatos. A Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül történő foglalkoztatáshoz előzetes regisztráció szükséges – írja a MÁV.

Az állomási segítő jellemzően általános utazási információkat ad, promóciós anyagokat oszt, segít a jegykiadó automaták használatában, eligazítja az ügyfeleket a pénztáraknál és a peronokon. Az állomási általános információs főként a vasúti utazásról ad tájékoztatást. Az irodai adminisztrációs munkatárs egyebek között iratokat kezel, adatokat rögzít.

A kerékpáros segítő a kerékpárok fel- és lerakodását segíti az állomásokon. Emellett szükség szerint utazási információkkal is szolgál. Az információs, hangosbemondó munkatárs az InterCity járatokon közöl a hangosbemondón keresztül tájékoztató szövegeket.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X