Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Melyik szakma illene hozzátok? A legjobb pályaválasztási tesztek

Melyik szakma illene hozzátok a leginkább? Fizikusként, könyvtárosként vagy programozó matematikusként kellene dolgoznotok? Most kiderül.

Forrás: pixabay.com

A palyanet.hu-n található, 20 kérdésből álló tesztben két-két lehetőség közül kell kiválasztanotok azt a tevékenységet, amelyet szívesebben végeznétek. A teszt végén megkapjátok, hogy milyen típusú munka illene hozzátok, illetve a hozzátok illő tevékenységeket és pályaterületeket.

hirdetés
hirdetés

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal oldalán több pályaválasztási tesztet is találtok, ezeket regisztráció nélkül, gyorsan kitölthetitek. Van köztük tantárgyi érdeklődésre, munkamorálra vonatkozó teszt is, sőt olyan is, amely konkrét munkakört javasol.

A mileszel.hu tesztje állítólag pontosan méri, hogy milyen munkakörökben, foglalkozásokban tudnátok legjobban megtalálni a helyetek, melyek azok a munkakörök, amelyek személyiségeteknek megfelelnek. A teszt kitöltése 5 percet igényel.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X