Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így szerezhettek külföldi egyetemi bizonyítványt otthonról, teljesen ingyen

A Coursera. A University of London is csatlakozott
A Coursera. A University of London is csatlakozott

A University of London is csatlakozott a Coursera nevű online egyetemi projekthez. Már több mint harminc egyetem kínál ingyenes online kurzusokat, amelyeken körülbelül 1,3 millióan vettek részt eddig - adta hírül az Edupress. A Courseráról itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés

A londoni intézmény öt kurzust indít, többek között jogot, pszichológiát és programozást is tanulhatnak a hallgatók. Jonathan Kydd, az egyetem dékánja azt mondta, reméli, hogy azok a hallgatók, akik az online kurzusokon részt vesznek, kedvet kapnak majd ahhoz, hogy a hagyományos képzésre is beiratkozzanak.

A Stanfordon megálmodott rendszerben lehetőségük nyílik a hallgatóknak arra, hogy online kövessék az órákat, de ezért egyelőre nem jár nekik diploma, bár történtek már lépések az akkreditáció érdekében.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X