Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így szerezhettek külföldi egyetemi bizonyítványt otthonról, teljesen ingyen

A Coursera. A University of London is csatlakozott
A Coursera. A University of London is csatlakozott

A University of London is csatlakozott a Coursera nevű online egyetemi projekthez. Már több mint harminc egyetem kínál ingyenes online kurzusokat, amelyeken körülbelül 1,3 millióan vettek részt eddig - adta hírül az Edupress. A Courseráról itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés

A londoni intézmény öt kurzust indít, többek között jogot, pszichológiát és programozást is tanulhatnak a hallgatók. Jonathan Kydd, az egyetem dékánja azt mondta, reméli, hogy azok a hallgatók, akik az online kurzusokon részt vesznek, kedvet kapnak majd ahhoz, hogy a hagyományos képzésre is beiratkozzanak.

A Stanfordon megálmodott rendszerben lehetőségük nyílik a hallgatóknak arra, hogy online kövessék az órákat, de ezért egyelőre nem jár nekik diploma, bár történtek már lépések az akkreditáció érdekében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X