Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Rangsor: a három legjobb online egyetem

2007 és 2011 között megduplázódott az internetes képzésekre beiratkozók száma az Egyesült Államokban, a U. S. News ezért összeállította az online kurzusokat kínáló egyetemek rangsorát. Két floridai és egy New York-i intézmény került a legjobbak közé.

A lista elkészítésekor a diákok teljesítményét, a kurzusok népszerűségét, a hallgatói elégedettséget és az online képzések technológiai hátterét vették figyelembe. Összesen 196 intézmény online BA- és BSc-képzéseit vizsgálták meg: csak azok a kurzusok számítottak, ahol a teljes tananyag legalább 80 százaléka elérhető volt az interneten. Rekordszámú felvételiző rohamozta meg egy amerikai egyetem online képzéseit – összefoglalónkat itt olvashatjátok.

hirdetés
hirdetés

1. Florida Institute of Technology

Forrás: Wikipedia

2. Pace University

Forrás: Wikipedia

 3. University of Florida

Forrás: Wikipedia
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X