Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Keresztféléves felvételi: ezekre kell figyelni a következő hetekben

Megkezdődött a keresztféléves felvételire beadott online jelentkezési lapok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása - közölte a felvi.hu.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Forrás: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
"A felvételi eljárás következő szakaszában, december 7-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra" - olvasható a közleményben.

Az e-felvételi felületén folyamatosan elérhető és letölthető az ún. jelentkezői státuszlap, amelyen összesítve találjátok a rögzített személyes adatokat és a jelentkezési helyeket. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét.

hirdetés
hirdetés
Keresztféléves felvételi: januárig még lehet sorrendet módosítani

A felvi.hu kiemeli: fontos, hogy a jelentkezők ellenőrizzék a nyilvántartásban szereplő adataik helyességét (amennyiben eltérést találnak, az ügyintézési funkciók segítségével tudják javítani), valamint a beküldött dokumentumaik feldolgozottságát is. Az E-felvételiben nemcsak azt tudják megnézni, hogy valamennyi, a pontszámításhoz szükséges bizonyítványukat vagy igazolásukat feltöltötték-e, hanem azt is, hogy megtörtént-e már a feldolgozásuk.

A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2017. január 10-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 24-én hirdetik ki.

Felvételi: ekkor teszik közzé a ponthatárokat
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X