Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Felvételi: ekkor teszik közzé a ponthatárokat

A keresztféléves felvételi eljárás következő szakaszában, december 7-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. A ponthatárok várható nyilvánosság tételének időpontja is megvan.

Forrás: Shutterstock

Ezután lehetőség nyílik egyszer módosítani a megjelölt szakok sorrendjét, de adatokat is módosíthattok, és az elmaradt dokumentumokat is ekkor lehet pótolni.

hirdetés
hirdetés

Az E-felvételiben közben folyamatosan letölthető a jelentkezői státuszlap, melyen összesítve olvashatók a személyes adatok és a jelentkezés. Érdemes ezeket alaposan leellrnőizni, és az ügyintézési funkciókal javítani, ha szükséges.

A módosításokra és az addig újonnan megszerzett dokumentumok pótlására január 10-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 24-én teszik közzé.

 

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X