Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Felvételizők, figyelem: megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése: a felvi.hu-n most már minden információt megtaláltok a szeptemberben induló képzésekkel és a jelentkezéssel kapcsolatban.

Forrás: Shutterstock

A hivatalos kiegészítéssel most már a végleges formájában olvashatjátok a felvételi tájékoztatót, illetve böngészhetitek a tájékoztató megjelenése óta meghirdetett szakokat a felvi.hu-n. Azoknál a szakoknál, amelyek duális képzési formában is indulnak, ezt az Egyetemek, főiskolák menüpont alatt, lábjegyzetben jelezték. Ilyen képzést öt területen - műszaki, informatikai, agrár, természettudomány és gazdaságtudományok - indítanak: lényege, hogy a gyakorlati képzést egy vállalatnál kapjátok meg, és fizetést is kaptok.

hirdetés
hirdetés

A 2016-os felvételire február 15-ig jelentkezhettek, a felvi.hu-n, az e-felvételi rendszerében. Eddig kell befizetni az eljárási díjat is átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezt követően 2016. február 23-ig kell hitelesíteni a jelentkezést Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190). A 2016-os felvételivel kapcsolatos legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Hasznos infók

A pontszámítási kalkulátor segítségetekre lehet, azt itt találjátok.

A 2015-ös felvételi ponthatárok is támpontot adhatnak, itt nézhetitek meg őket.

A 2016-os felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket innen elérhetőek.

A 41 szak listáját, amelyen központi ponthatárt húztak, itt találjátok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X