A duális szakképzés reformjára és az ezt előkészítő program indítására négy évre szóló partnerségi megállapodást kötött az Innovációs és...  Tovább »

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

hirdetés

Több lépést tettek a szakképzés fejlesztése, a lemorzsolódás csökkentése és az oktatás minőségének javítása érdekében - így reagált a...  Tovább »

Az oktatásnak, ezen belül a szakképzésnek és a felnőtt oktatásnak a munkaerőpiac igényeinek megfelelően kell megújulnia, hogy az oktatási rendszer...  Tovább »

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) adatai szerint a 2016/2017-es tanévben 53 ezer tanuló vett részt a...  Tovább »

Orbán Viktor jelentette be a nógrádi székhelyen Fekete Zsolt polgármesterrel tartott sajtótájékoztatóján.  Tovább »

Élelmiszeripari mérnök és gépészmérnök hallgatók szerezhetnek munkatapasztalatot annak a duális képzésről szóló megállapodásnak köszönhetően...  Tovább »

Nehezebb az élete annak a diáknak, aki duális képzésben vesz részt a felsőoktatásban?  Tovább »

Mi az a duális képzés? Miért érdemes ezt a képzési formát választani, hogyan működik a felvételi, és milyen szakok közül válogathattok?  Tovább »

Egy éven belül megduplázódott a diplomás duális képzéshez csatlakozó vállalkozások száma, olyan sokan szeretnének jól képzett munkaerőt a hallgatók...  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

A 2012-ben német mintára elindult duális szakképzés tudatosan törekszik kiszolgálni a hazai hiányszakmákat, ennek érdekében jelentős támogatással...  Tovább »

Bár csak szeptember 12-én zárul a jelentkezési folyamat, a Magyar Nemzeti Bank Pallasz Athéné Alapítványa által kitömött egyetem megbízott rektora...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X