Az alapos felkészülés és a hangos ismétlés a legjobb módszer a vizsgadrukk ellen - mondta Földi Rita szakpszichológus szombat reggel az M1-nek.  Tovább »

Rengeteg emberre azonban negatívan hat a stressz, és akár a vizsgára való felkészülést is megnehezíti, az érettségin történő leblokkolásról már nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokat számít az önismeret abban, hogy mennyire képesek kezelni a stresszt az emberek - mondta Földi Rita klinikai szakpszichológus szombat reggel az...  Tovább »

A stressz sokaknak segít abban, hogy betartsák a határidőket, hogy rávegyék megukat a tanulásra, sokan pedig ezt az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csak tavaly 35 fiatal vetett véget életének.  Tovább »

Az általános iskolás diákok 90 százaléka érzi magát valamilyen nyomás alatt a vizsgák miatt, többeknek alvási problémáik is vannak - állapította meg...  Tovább »

Izgulós diák vagy, aki mindig a legrosszabbra számít? Minden vizsga előtt úgy érzed, biztosan meg fogsz bukni? Akkor van egy jó hírünk.  Tovább »

A vizsgabeosztás elkeserítően sikerült, jószerével egyikről estek ki, a másikra meg be?  Tovább »

Hogyan lehet jól beosztani a tanulásra szánt időt az érettségi vagy az egyetemi vizsgák előtt? Hogyan lehet legyőzni a lámpalázat?  Tovább »

Fogalmatok sincsen, hogyan kezdjetek neki a tanulásnak, mindig a Tumblr-ön és a Facebookon köttök ki, ráadásul felelésnél nem tudjátok leküzdeni a...  Tovább »

Bejelentik a január másodikára időzített vizsgát, a szüleitek nem vesznek tudomást arról, hogy jobb dolgotok is lenne, mint ablakot mosni, ráadásul...  Tovább »

A legjobb fővárosi könyvtárak, könyvcserélő oldalak és digitális tankönyvek, a megfelelő időbeosztás titka és a leghatékonyabb stresszoldó...  Tovább »

A vizsgabeosztásotok borzalmas, a vizsga előtt teljesen leblokkoltok, a prof pedig nem ismeri a könyörületességet?  Tovább »

Későn kaptok észbe, és a vizsgaidőszak kellős közepén mentek el könyvtárba (persze hiába), időnként hagyjátok magatokat elcsábítani a szerdai...  Tovább »

Kisállat-simogatót hozott létre az egyik ausztrál egyetem - így nyugtatják le a vizsgák miatt stresszelő hallgatókat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X