szerző:
Eduline

Bejelentik a január másodikára időzített vizsgát, a szüleitek nem vesznek tudomást arról, hogy jobb dolgotok is lenne, mint ablakot mosni, ráadásul mindenki karácsonyozik, csak ti nem.

©

Amikor a kitűnő tanuló minden ok nélkül ráparázik a vizsgára: "Nem tudok semmit, meg fogok bukni!"

Amikor egy felsőbbéves fintorog: "Komolyan tanulsz? Pofára fog osztályozni, inkább ott kellett volna lenned az előadásokon. Inkább vedd fel jövőre."

Amikor a prof bejelenti: "Januárban sajnos el kell utaznom, így másodikán tartanánk a vizsgát. Mindannyiuknak megfelel, ugye?"

Amikor a mázlista szaktársatok dicsekedni kezd: "Én ötöst kaptam. Jó, csak egy tételt tanultam meg, de szerencsére átlátszottak a papírok."

Amikor egy ismerősötök aggódni kezd: "De ha megbuktál, akkor nem fogsz csúszni? És az ösztöndíjtól nem esel így el? És a végén majd fizetni kell?" A legjobb ingyenes appok vizsgaidőszakhoz.

©

Amikor a haverotok előáll egy jó ötlettel: "Gyere, igyunk meg (még) egy forralt bort! Egyszer van karácsony, utána majd tanulsz." Zseniális infografika: így kezdjetek neki a vizsgaidőszaknak.

Amikor a főnökötök lecsap a vizsgaidőszakra: "Ha nincsenek előadásaid, be tudsz vállalni pár túlórát, ugye?"

Amikor a szüleitek meglátnak: "Végre hazaértél! Összeírtam pár dolgot: először is ki kéne takarítanod a szobádat, aztán el kell menni fáért, le kell mosni az ablakokat, segíteni kell a..."

Amikor nagyapátok mesélni kezd: "Nekem annak idején csak két kettesem volt, pedig a szakdolgozatunkat is írógéppel kellett írni, ott nem lehetett ám hibázni."

Amikor a portás meglepetten néz rátok: "Sajnálom, zárva van az egyetem. Nem tudta, hogy szénszünet van?" Tíz dolog, amivel ezt a vizsgaidőszakot is túl lehet élni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!