A heti öt testnevelésóra pozitív hatással van a diákok fittségére - mondta Szilágyi Andrea, a Magyar Diáksportszövetség kommunikációs és...  Tovább »

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lehülyézte és bénának nevezte diákjait egy nyíregyházi tanár, ha a gyerekek nem úsztak elég jól - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.  Tovább »

A 18 éves diák tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mintegy 400 sanghaji általános iskolásnak az idei tavaszi iskolakezdéskor az írás, az olvasás és a számtan mellett már a golf is szerepel az...  Tovább »

Elítélte a bíróság azt a tornatanárt, aki óra alatt többször is megütötte az egyik diákját.  Tovább »

Nagyobb figyelmet fordítanak Ausztriában a testnevelés oktatásra a jövőben, többek között emelik a minimális heti...  Tovább »

Idén első alkalommal az összes közép-, szak- és általános iskolás edzettségét felmérik április 3. és május 28. között.  Tovább »

A köznevelésért felelős államtitkár szerint a meglévő, ismert hiányosságok ellenére vállalni kellett a mindennapos...  Tovább »

Az intézmények több mint 75 százaléka szerint a mindennapos testnevelés bevezetésének első üteme megfelelően...  Tovább »

Az összes közép-, szak- és általános iskolás edzettségét felmérik április 3. és május 28.  Tovább »

Míg itthon három évfolyamon is bevezetik ősztől a mindennapos testnevelésórát, Nagy-Britanniában a heti két óra...  Tovább »

Szabó Máté ombudsman szerint nem megfelelőek az iskolai testnevelés és a diáksport intézményi feltételei, ez pedig...  Tovább »

Korábbi tanulmányok áttekintése alapján holland kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy minél nagyobb az...  Tovább »

Az ötévesek hip-hop táncot lejtenek az ábécére.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X