Ma délután elkezdődik a nyári szünet, de még jó néhány feladata van a diákoknak és a felvételizőknek. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév? Mikor lesznek az iskolai szünetek, a fontos felmérések, az őszi és a tavaszi érettségi?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kezdődik a suli szeptemberben? Mikor lesznek az érettségik és kompetenciamérések a következő tanévben? Itt a válasz.  Tovább »

Ma véget ér a 2017/18-as tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden cáfolta, hogy jövőre meghosszabbítanák a tanévet.  Tovább »

Egymásnak mentek a képviselők az oktatás ügye miatt kedden napirend előtt az Országgyűlésben.  Tovább »

Kéthetes, "táborszerű" foglalkozásokkal rövidítené a nyári szünetet a kormány az általános iskolákban – írja a Népszava.  Tovább »

Ha egy diák megbukik az év végén, a bizonyítvány átvételét követő 15 napon belül kérheti, hogy független vizsgabizottság előtt tehesse le a...  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, de addig még jó néhány feladata van a diákoknak. Íme a június legfontosabb dátumai.  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

Már számoljátok a napokat a nyári szünetig? Segítünk.  Tovább »

Mikor tartják a 2017/2018-as tanév országos kompetenciamérését? Minden fontos infót, dátumot megtaláltok a cikkben.  Tovább »

Március 29-én kezdődik a tavaszi szünet, hat napig maradhatnak otthon az általános és középiskolások.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X