Az idén is korábban fizeti ki az államkincstár a szeptemberi családtámogatási ellátásokat - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a...  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév, melyik lesz az első tanítási nap?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint kétezer pedagógust keresnek országszerte - legalábbis ennyi tanári, tanítói, óvodapedagógusi, gyógypedagógusi álláshirdetés van a...  Tovább »

Egy gyermek iskolakezdésére a szülők többsége 20 ezer forintnál többet költ a Regio Játékkereskedelmi Kft. friss kutatása szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is korábban utalják a szülőknek a családi pótlék az iskolakezdés miatt. Mikor érkezik meg a támogatás?  Tovább »

Nemsokára megkezdődik a 2018/19-es tanév. De hogyan alakulnak a tanítási szünetek, mennyi időtök lesz pihenni? Utánajártunk.  Tovább »

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai:  Tovább »

Három négynapos és három háromnapos hétvégével számolhatunk jövőre.  Tovább »

Jocó bácsi, a népszerű történelemtanár összeszedett néhány tanácsot szülőknek arról, hogy mit érdemes kihúzni a diákok nyári programjai közül.  Tovább »

Időről időre előkerül a kérdés, hogy érdemes lenne-e meghosszabbítani a tanévet, rövidebbé téve ezzel a nyári szünetet - vagy teljesen újraszabni a...  Tovább »

Hány évfolyamra terjesztették ki az ingyenes tankönyvellátást? Kiknek nem kell fizetniük a tankönyvekért a 2018/2019-es tanévben? Utánajártunk.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

Mikor kell először iskolába menni a 2018/2019-es tanévben?  Tovább »

Mikor kezdődik az idei őszi szünet? Mutatjuk a 2018/2019-es tanév egyik (diákok szerint) legfontosabb dátumát.  Tovább »

Tűzijátékkal köszöntötték a vörös vitorlákkal a Néva folyón haladó kétárbócos hajót Szentpéterváron tegnap.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X