"Egy pályakezdő tanárnak ma egyetemi végzettséggel 203 ezer forint a bruttó fizetése.  Tovább »

2019-ben is az 101 500 forintos vetítési alap határozza majd meg a pedagógusok bérét, hiába kéri évek óta a szakszervezetek, hogy vagy emeljenek a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagyon nem mindegy, ki hol dolgozik pedagógusként - többek között ez derül ki az OECD 2017-es adataiból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hatalmas meglepetéssel fogadták diákjai a brazil énektanárt.  Tovább »

„A kormány egy forint béremelést sem tervez a pedagógus-előmeneteli rendszer szerint besoroltak számára.  Tovább »

Egymásnak mentek a képviselők az oktatás ügye miatt kedden napirend előtt az Országgyűlésben.  Tovább »

„A naptárban június első vasárnapja a pedagógusoké. Ez azonban csak egy álszent, lózungokkal, és hamis ígéretekkel teli alkalom.  Tovább »

Több minden bizonyítja, hogy az elmúlt években sikerült növelni a pedagóguspálya presztízsét- mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

Sok mindent elárul az oktatásról a McDonald's hirdetése, amelyet a Facebookon szúrtunk ki.  Tovább »

Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

A köznevelési helyettes államtitkárnak és a szakképzési helyettes államtitkárnak is küldött levelet a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), szerintük...  Tovább »

Visszaállítanák a minimálbérhez igazított bértáblát, cafetériával motiválnák a pedagógusokat, a béremelés utolsó részletét mindenkinek, határozatlan...  Tovább »

Ha nem szakították volna el minimálbértől a pedagógusok bértábláját.  Tovább »

Idén sem számíthatnak egyetlen fillér jutalomra karácsony előtt a Klebelsberg Központhoz tartozó iskolák dolgozói, miközben a Nemzetgazdasági...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X