Milyen a Szent István Egyetem hallgatójának lenni? Hol érdemes ebédelni, lazítani?  Tovább »

Egy vagy akár több idegen nyelv használata és a szaknyelv ismerete valódi előnyt jelent a munkakeresés során – többek között ez derül ki a Szent...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kérdés, mi lesz a békéscsabai felsőoktatással, ha a SZIE már nem tudja finanszírozni.  Tovább »

A Szent István Egyetem (SZIE) egyedül nem tudja megoldani a békéscsabai gazdasági főiskolai képzés fenntartását, a csökkenő hallgatói létszámból...  Tovább »

hirdetés

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Nincsenek már tanárok a BCE budai campusán, a diákok viszont még nem kerültek át a SZIE-hez.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara januártól várhatóan a Szent István Egyetemhez kerül: a SZIE rektora szerint megőriznék és...  Tovább »

Február 15-ig lehet jelentkezni a februárban induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Két intézetbe szervezik át a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetének (KTI) hat tanszékét - tájékoztatta az...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait, új sorozatunkban annak járunk utána, milyen nettó átlagfizetésre...  Tovább »

Komolyan fontolóra kellett venni a kommunikáció- és médiatudomány, valamint az andragógia szak kivezetését, olyan...  Tovább »

Február 20-án és 22-én tart nyílt napot a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK): az...  Tovább »

Hét egyetem és főiskola tart nyílt napot december 12. és 18. között - itt találjátok az időpontokat és a helyszíneket.  Tovább »

A Varsói Műszaki Egyetem csapata öngerjesztő kombinált hő- és áramfejlesztő rendszerével nyerte meg a GE Energy Ecomagination Challenge "Hogyan...  Tovább »

Az oktatási miniszternek eljuttatott névtelen levélben vádolták meg a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) rektorát, Solti Lászlót "esztelen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X