A mesekönyv szövegéhez szorosan kapcsolódó illusztrációk jelentősen hozzájárulnak az óvodások meseértéséhez - derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

"A múzeum 10:00-kor nyit és 20:00-kor zár. Emma 16:40-kor érkezik a múzeumhoz. Érdemes-e sorba állnia, ha legalább 2,5 órát szeretne bent tölteni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Jönnek a hírek újra, hol nem engedték be a gyengébb képességű diákokat, hol diktálták le a válaszokat, csak hogy fényesebben szerepeljen az iskola.  Tovább »

Előre nem szóltak neki, meglepetésként érte Albert Fruzsina szociológust, hogy az Embert barátjáról.  Tovább »

hirdetés

Sok diák arra panaszkodott nekünk, hogy nem volt elég ideje a szövegértési és a szövegalkotási feladatok megoldására. Szerintetek elég volt a 90 perc?  Tovább »

Diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort, majdnem kétezer szavazat érkezett.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal, itt megnézhetitek, hány pontot szereztetek.  Tovább »

Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal, itt találjátok a feladatokat és a javítási-értékelési...  Tovább »

"József Attila Fiatal életek indulója és Szabó Lőrinc Szegénynek lenni s fiatalnak című versét, több – igen releváns – szempont alapján vethették...  Tovább »

Nem találták különösebben nehéznek az idei magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi feladatokat az MTI-nek a hétfői vizsga után nyilatkozó diákok...  Tovább »

Ti is ma érettségiztetek magyarból? Mondjátok el a véleményeteket a középszintű magyarérettségi feladatairól.  Tovább »

Kevés volt az idő a magyarérettségi első részére, voltak, akik nem értek a végére, mert a szövegértési feladatok megoldásával sok idő elment -...  Tovább »

Sok diák arra panaszkodott nekünk, hogy nem volt elég ideje a szövegértési és a szövegalkotási feladatok megoldására. Szerintetek elég volt a 90 perc?  Tovább »

Kevés volt a 90 perc a középszintű magyarérettségi első részére - ebben mind az Eduline által megkérdezett tanárok, mind a diákok egyetértenek.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű magyarérettségi is, diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X