Kortárs és klasszikus irodalom vásárolható meg a főváros csomópontjain elhelyezett könyvautomatákból okostelefon méretű zsebkönyv formájában jövő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az élő szervezetekről adatokat gyűjtő, intelligens szenzorokra épülő rendszereket fejlesztenek a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói egy 810...  Tovább »

Hamarosan indulhat a külföldi egyetemekkel közös Viewfinder elnevezésű operatőrképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) - közölte a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

3,6 milliárd forinttal tartozik a békéscsabai campus egy bedőlt PPP-beruházás miatt.  Tovább »

Az európai szemléletet és az integrációt elősegítő, fiatalok által indított projekteket lehet nevezni.  Tovább »

Tizenkét PPP-konstrukció kiváltásáról írt alá szerződést hétfőn Budapesten újságírók előtt Palkovics László oktatásért felelős államtitkár az...  Tovább »

Visszavonatta a napirendről a Veres Pálné Gimnázium belvárosi ingatlanjáról szóló előterjesztést Tarlós István...  Tovább »

Pénteken ismét a Fővárosi Közgyűlés elé kerül a belvárosi Veres Pálné Gimnázium épületének részleges átépítését és...  Tovább »

Sok jelentkezőnek okoz gondot a Tudásod a jövőd projektben meghirdetett nyelvtanfolyamokra való internetes...  Tovább »

Évfolyamok szűnhetnek meg a budapesti Veres Pálné Gimnáziumban, ugyanis egy ingatlanfejlesztő szeretne újabb darabot...  Tovább »

"Nagy baj egy országra nézve, ha első számú vezetője pszichésen, lelkében olyan típusú ember, aki képtelen elviselni, hogy bárki más rajta kívül...  Tovább »

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 138 millió forintos támogatásával fejleszti a hallgatókat és a végzett diákokat érintő szolgáltatásait a...  Tovább »

Szintetizálás, gyors tanulási képesség és terhelhetőség. Leginkább ezekben a kompetenciákban erősek a bölcsészek, és téved, aki szerint ez kevés.  Tovább »

Keretmegállapodást kötött a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma és az OTP Bank a két intézmény hosszú távú együttműködéséről -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X