Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Lassan vége az emelt szintű szóbeli érettségiknek, sok végzős azonban már most látja, hogy a vizsgák nem egészen úgy sikerültek, ahogy szerették...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bár a szóbeli vizsgákra még várni kell, nagyjából már sejtitek, milyen eredménnyel zárjátok az érettségit?  Tovább »

Elindult a 2017-es felvételi, nyilvánosságra hozták a felvételi tájékoztatót, abból pedig kiderül: marad a duplázás lehetősége.  Tovább »

hirdetés

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Akkor jó néhány dologra figyelnetek kell.  Tovább »

Hány pontot bukhattok a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin azzal, ha egy tárgyból elrontjátok az érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésen tanulnátok tovább? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Hány pontot ér a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin a középiskolában szerzett jegy földrajzból, biológiából, kémiából vagy fizikából?  Tovább »

Mennyit érnek a 2017-es felvételin a középiskolai jegyek és az érettségi eredmények? Itt találtok minden infót.  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felsőoktatási felvételin az emelt szintű érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy egy OKJ-s szakképesítésért?  Tovább »

Kik várhatják a legnyugodtabban a 2017-es felvételin a ponthatárhúzást?  Tovább »

Az alapszabály évek óta változatlan: a B2-es, komplex (régi nevén középfokú, C típusú) nyelvvizsgáért 28, a C1-es, komplex (régi nevén felsőfokú, C...  Tovább »

Hogyan kaphatjátok meg az emelt szintű érettségiért járó 50-50 többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin, ha még a régi, 2005 előtti...  Tovább »

Hány többletpont jár az idei keresztféléves és a 2017-es általános felvételin egy OKJ-s szakképesítésért?  Tovább »

Hány pont jár az idei keresztféléves felvételin és a 2017-es általános felvételin a felsőoktatási szakképzésen szerzett oklevélért?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X