Hamarosan mindenkinek véget ér az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel.  Tovább »

Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jövő héten mindenkinek véget ér az idei érettségi időszak. Pontosan hány százalékra kaphattok ötöst közép- és emelt szinten? Itt a válasz.  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány pont jár a 2018-as felvételin a felsőoktatási szakképzés elvégzéséért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Lassan megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, de hány pontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin az érettségi eredmények?  Tovább »

Hány többletponttal számolhatnak azok a felvételizők, akik korábban már szereztek egy OKJ-s bizonyítványt?  Tovább »

Sokszor felteszitek a kérdést, hogy milyen esélyekkel indulnak a felvételin azok, akik közepes jegyeket szereztek a középiskolában.  Tovább »

Hány pontot ér az írásbeli és a szóbeli a 2018-as tavaszi érettségin?  Tovább »

Az írásbelik érettségiknek vége, hamarosan kezdődnek a szóbeli vizsgák, július végén pedig kihirdetik a felvételi ponthatárait.  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Itt találjátok az emelt szintű érettségik szóbeli tételcímeit.  Tovább »

Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat?  Tovább »

Mikor lesznek az érettségi szóbeli vizsgái? Mettől meddig tartják a középszintű és az emelt szintű szóbeliket? Utánajártunk.  Tovább »

Második hete tart a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X