Milyenek a pontszámítási szabályok a 2018-as felvételin? Hány pontot ér a két kötelező vagy választható érettségi tárgy vizsgaeredménye?  Tovább »

Hogyan számolják a pontokat, ha diplomával alapképzésre, osztatlan képzésre vagy felsőoktatási szakképzésre szeretnétek jelentkezni? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hogyan számolhatják ki tanulmányi pontszámukat a 2018-ban felvételizők? Ez az a bizonyos "első 200 pont" a maximális 500 pontból. Mutatjuk.  Tovább »

Milyen tárgyakból számítanak az év végi eredmények az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számít-e valamelyik természettudományos tárgy eredménye az egyetemi-főiskolai felvételin?  Tovább »

Kérni kell vagy automatikusan így számolják? Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás?  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Akkor nektek is fontos lehet, hogyan kell a középiskolai jegyeket pontokká alakítani.  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a tanulmányi, és művészeti versenyeken...  Tovább »

Idén is ezrek szeretnének bekerülni a nagy budapesti egyetemek képzéseire. Utánanéztünk, mennyi pont kell ehhez.  Tovább »

Hány pontot kaphatnak az egyetemre-főiskolára jelentkezők, ha "régi", vagyis 2005 előtti érettségivel vágnak neki a felvételinek?  Tovább »

Vannak esetek, amikor nem számít bele az érettségi pontokba az érettségi eredménye.  Tovább »

Lassan vége az emelt szintű szóbeli érettségiknek, sok végzős azonban már most látja, hogy a vizsgák nem egészen úgy sikerültek, ahogy szerették...  Tovább »

Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás? Kérelmezni kell, hogy a számotokra kedvezőbb módszer alapján számítsák ki a pontszámotokat?  Tovább »

Milyen középiskolai jegyeket váltanak pontokra a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Íme, az összes infó.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X