Idén is ezrek szeretnének bekerülni a nagy budapesti egyetemek képzéseire. Utánanéztünk, mennyi pont kell ehhez.  Tovább »

Hány pontot kaphatnak az egyetemre-főiskolára jelentkezők, ha "régi", vagyis 2005 előtti érettségivel vágnak neki a felvételinek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak esetek, amikor nem számít bele az érettségi pontokba az érettségi eredménye.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lassan vége az emelt szintű szóbeli érettségiknek, sok végzős azonban már most látja, hogy a vizsgák nem egészen úgy sikerültek, ahogy szerették...  Tovább »

Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás? Kérelmezni kell, hogy a számotokra kedvezőbb módszer alapján számítsák ki a pontszámotokat?  Tovább »

Milyen középiskolai jegyeket váltanak pontokra a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Íme, az összes infó.  Tovább »

A rövid válasz: igen. A hosszabb: nem árt ellenőrizni, hogy tényleg jár-e.  Tovább »

Hány pontot bukhattok a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin azzal, ha egy tárgyból elrontjátok az érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot ér a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin a középiskolában szerzett jegy földrajzból, biológiából, kémiából vagy fizikából?  Tovább »

Mennyit érnek a 2017-es felvételin a középiskolai jegyek és az érettségi eredmények? Itt találtok minden infót.  Tovább »

Elindult az őszi érettségi, holnaptól jönnek a legfontosabb vizsgák. Megmutatjuk, mire kell figyelni, ha a felvételi esélyeidet latolgatod.  Tovább »

Hogyan kell majd számolni a 2017-es felvételin a középiskolai jegyekkel? Hány pontot ér egy hármas matekból vagy egy ötös angolból?  Tovább »

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségével közösen indítja útjára 6,5 milliárdos tehetségsegítő programját az az Új Nemzedék Központ...  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X