Több mint kétszáz pedagógus tiltakozik a portfóliókészítés és a pedagógusminősítés jelenlegi rendszere ellen, az...  Tovább »

Mennyivel emelkedik a pedagógusok bére 2015-ben? Milyen fizetésekre számíthatnak a pedagógus I., valamint a januárban pedagógus II.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint örvendetes, hogy a minimálbérhez kapcsolódva nő a...  Tovább »

Mennyivel emelkedik a pedagógusok bére a minimálbér összegének változása miatt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A novemberi fizetéssel kapják meg a kompenzációt azok a pedagógusok, akiknek az új bérrendszer miatt csökkent a...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz (Klik) tartozó pedagógusok a tankerületeken keresztül tájékoztatást...  Tovább »

Kapnak-e kompenzációt azok a tanárok és tanítók, akik az új bértábla miatt kevesebbet keresnek októbertől, mint korábban?  Tovább »

Az átadás-átvételi feladatok után az idei tanévnek a szervezetfejlesztésről és az iskolák tartalmi támogatásáról kell...  Tovább »

Az októberi bérfizetéskor már az új bértábla szerinti megemelt járandóságot kapják a pedagógusok, ám minden 10 ezer...  Tovább »

Magyarország az elkövetkező tíz évben háromszorosára növelné az itt tanuló külföldi hallgatók számát - ismertette...  Tovább »

"A kormány szerint vannak olyan, a korábbi önkormányzati fenntartó által nyújtott juttatások, amelyek nem...  Tovább »

Nem csak a - Hoffmann Rózsa állítása szerint - 800 ezer forintot kereső iskolaigazgatók járnak rosszul a szeptember...  Tovább »

Szeptembertől nem fognak cafeteriát kapni a pedagógusok, talán a jövő évtől igen - írja a Világgazdaság. "A 2014.  Tovább »

A Fidesz frakcióvezetője rendkívüli országgyűlési ülés összehívását kezdeményezi augusztus 26-27-re a pedagógusok...  Tovább »

Levélben fordult az emberi erőforrások miniszteréhez a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke az...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X