Indul a tanfelügyelet, újabb évfolyamokon kezdenek tanítani az új kerettantervek alapján, emelkedik a pedagógusok fizetése, átalakul a Klebelsberg...  Tovább »

Hogyan változott az oktatásban dolgozók átlagfizetése az elmúlt években?  Tovább »

Mennyit fognak keresni 2014, 2015 és 2016 szeptemberétől a pedagógusok?  Tovább »

Mennyivel emelkedik a pedagógusok pótlékainak összege szeptembertől? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit keresnek ősztől a pályakezdő tanárok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

5700-6800 forinttal keresnek többet szeptembertől az alap- és a mesterdiplomás pályakezdő pedagógusok, akikről két év "gyakornokság" után a minősítő...  Tovább »

Ért hozzá, de csöndben maradt - így jellemezte az új köznevelési államtitkárt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter, aki a pedagógusok béren kívüli...  Tovább »

2015 januárjában várhatóan több mint húszezer tanár és tanító lép át a "pedagógus II" kategóriába - már ha portfóliójuk megfelel a feltételeknek.  Tovább »

Szeptembertől ismét emelik pár százalékkal a pedagógus fizetését - múlt héten az alapfizetés változásáról olvashattatok, most jöjjenek a pótlékok.  Tovább »

Egy éven belül háromszor emelkedik a pedagógusok bére - mondta februárban Hoffmann Rózsa távozó köznevelési államtitkár, aki szerint ilyen mértékű...  Tovább »

Több mint kétszáz pedagógus tiltakozik a portfóliókészítés és a pedagógusminősítés jelenlegi rendszere ellen, az...  Tovább »

Mennyivel emelkedik a pedagógusok bére 2015-ben? Milyen fizetésekre számíthatnak a pedagógus I., valamint a januárban pedagógus II.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint örvendetes, hogy a minimálbérhez kapcsolódva nő a...  Tovább »

Mennyivel emelkedik a pedagógusok bére a minimálbér összegének változása miatt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X