Az elmúlt években a kormány a rendszerváltás óta a legnagyobb pedagógusbér-emelést hajtotta végre - hangoztatta Bódis József oktatási államtitkár...  Tovább »

Magas a lemorzsolódási arány a tanári szakokon, ráadásul nagyon sok fiatal diplomás dönt a pályaelhagyás mellett – olvasható a Nemzeti Pedagóguskar...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szigorítana a Magyar Nemzeti Bank az érettségi szabályain, több tízezer forintot veszítenek a pedagógusok azzal, hogy a bértáblájuk alapjának...  Tovább »

"Egy pályakezdő tanárnak ma egyetemi végzettséggel 203 ezer forint a bruttó fizetése.  Tovább »

hirdetés

2019-ben is az 101 500 forintos vetítési alap határozza majd meg a pedagógusok bérét, hiába kéri évek óta a szakszervezetek, hogy vagy emeljenek a...  Tovább »

„A kormány egy forint béremelést sem tervez a pedagógus-előmeneteli rendszer szerint besoroltak számára.  Tovább »

A gyakornok pályakezdő és az öt éve dolgozó között nem sok különbség lesz - mondta a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke a főiskolai végzettségű...  Tovább »

Visszaállítanák a minimálbérhez igazított bértáblát, cafetériával motiválnák a pedagógusokat, a béremelés utolsó részletét mindenkinek, határozatlan...  Tovább »

Idén több pénz lesz az oktatásra, folytatódnak az iskolafejlesztések, az oktatás színvonalának javítását szolgáló intézkedések és az iskolai...  Tovább »

"Igazából akkor beszélhetünk majd komoly változásról, ha az erre a pályára jelentkező fiúk száma jelentősen növekedni kezd.  Tovább »

Emelkedik a nemzetiségi nyelvű intézményben dolgozó pedagógusok pótlékának összege.  Tovább »

Miért kellene minősíteni a több évtizede dolgozó pedagógusok munkáját? Olvasói kommentekből szemezgettünk.  Tovább »

Nem siet a kormány a nyugdíjhoz közeli pedagógusok járandóságának kifizetésével.  Tovább »

Az életpálya bevezetése után is komoly dolgozói szegénység sújtja a kezdő pedagógusokat - mondta napirend előtt az Országgyűlésben Ikotity István...  Tovább »

A kormány egy szombati Facebook-poszttal emlékeztette a pedagógusokat arra, mennyivel emelkedtek a tanári bérek.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X