Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

Az időd egy elég nagy részét te is a közösségi oldalak képernyőjére tapadva töltöd?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hatalmasak a különbségek a községi és a fővárosi általános iskolások nyelvtudása között - derül ki a 2015/2016-os tanév idegen nyelvi mérésének...  Tovább »

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

hirdetés

Egy felmérés szerint 80 százalék nem elégedett a nyelvtudásával annak ellenére, hogy évekig tanul angolul.  Tovább »

Valamennyit javult a hazai lakosság angoltudása - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.  Tovább »

Nem elsősorban a nyelvvizsga díja az akadálya a középfokú nyelvvizsga megszerzésének a diákok számára, hanem az, hogy nem jutnak el a középszintű...  Tovább »

Pedig elvileg angol nyelven tanít a miniszterelnök lánya.  Tovább »

A most munkába lépő generáció könnyen váltogatja a munkahelyeit, de szívesen kezd saját vállalkozásba is.  Tovább »

Az eddigi kormányok is tehetnek róla, hogy kevés magyar beszél idegen nyelven, és sokan nem is tervezik a továbblépést e tekintetben – állítja...  Tovább »

Napjainkban a diákok kevesebb mint fele érettségizik le úgy, hogy már szerzett középfokú nyelvvizsga bizonyítványt. A szeptemberben 9.  Tovább »

A szolgáltató szektor nagyon vonzó a tehetséges fiatalok körében is, de a nyelvtudás hiánya még mindig komoly gondot okoz.  Tovább »

A nyelvtanulás nem csak a karrier terén hozza meg a gyümölcsét, de hosszú távon az egészségeteknek is jót tesz.  Tovább »

Navracsics Tibor szerint a „sovány idegennyelv-tudás” az érvényesülés egyik legfontosabb gátja.  Tovább »

Egy új, egyszerű módszerrel kideríthetitek, hogyan álltok az angollal. A feladatok többségében az olvasás vagy hallás utáni értést vizsgálják.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X