Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

Egy vagy akár több idegen nyelv használata és a szaknyelv ismerete valódi előnyt jelent a munkakeresés során – többek között ez derül ki a Szent...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 2020-as felvételin már csak azok juthatnak be egyetemre, főiskolára, akik legalább középfokon beszélnek egy idegen nyelvet - és ezt bizonyítani is...  Tovább »

Megkezdte annak a felmérésnek az előkészítését az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amellyel a diákok nyelvtudását akarják megismerni - írja a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felmérés indul a fiatalok nyelvtudásáról, nyelvismeretéről ősszel - közölte Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős...  Tovább »

2018-tól az első sikeres nyelvvizsga árát visszakapják a 35 évnél fiatalabbak.  Tovább »

2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

A nyár a legjobb időszak a felkészülésre, ha nyelvvizsgázni szeretnétek, ugyanis nincs sok dolog, amire figyelni kell a pihenés és a gyakorlás...  Tovább »

Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

Az időd egy elég nagy részét te is a közösségi oldalak képernyőjére tapadva töltöd?  Tovább »

Hatalmasak a különbségek a községi és a fővárosi általános iskolások nyelvtudása között - derül ki a 2015/2016-os tanév idegen nyelvi mérésének...  Tovább »

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

Egy felmérés szerint 80 százalék nem elégedett a nyelvtudásával annak ellenére, hogy évekig tanul angolul.  Tovább »

Valamennyit javult a hazai lakosság angoltudása - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X