Az Európai Uniós átlag alig tíz százalékát érik el a magyar diákok.  Tovább »

Használható nyelvtudás nélkül még mindig nem könnyű elhelyezkedni friss diplomásként – a legtöbb munkahelyen az angol az alap, de a német-, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

„Picit úgy érzem magam, mint a Kádár-korszak végén, amikor azt figyeltük, hogy hol van olyan megnyilvánulás a hatalom részéről, hogy talán...  Tovább »

hirdetés

Még mindig hatalmas a különbség a budapesti és a községi általános iskolákban tanulók nyelvtudása között.  Tovább »

Még mindig hatalmas a különbség a budapesti és a községi általános iskolákban tanulók nyelvtudása között - derül ki a 2017-ben végzett idegen nyelvi...  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

Nyelvi mérés tartottak az iskolákban szerdán, a 6. és 8. osztályos tanulók angolból és németből adtak számot tudásukról.  Tovább »

Pontosan hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem érettségiztetek idegen nyelvből, vagy nem is tanultatok idegen nyelvet a...  Tovább »

Újabb kiváló lehetőség, ha kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy...  Tovább »

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Tizenöt különböző nyelven ért a Waverly Labs okosfülhallgatója, a Pilot, amely azonnal fordítja a beszélgetést.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet egy nagy multinál dolgozni vagy kipróbálnátok magatokat egy állásinterjún?  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

Hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem tanultatok idegen nyelvet, vagy nem érettségiztetek idegen nyelvből?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X