Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Egy nappal a nyitány előtt még takarítókat és kisegítőket kerestek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

Hétvégén írta meg a hvg.hu, hogy multicégek segíthetnek a fizetésképtelenné vált I Love Diákmunka iskolaszövetkezet bajba jutott diákjain.  Tovább »

hirdetés

Óránként akár 950-1200 forintot is lehet keresni nyáron diákmunkával, de az adózásról nem szabad elfeledkezni.  Tovább »

Bár gyakran elfeledkezünk róluk, ez nem változtat a tényen, hogy sokan köszönhetünk nekik.  Tovább »

Megszüntetné a kötelező közösségi szolgálatot a középiskolásoknál a Független Diákparlament.  Tovább »

Mindannyiunk életében eljöhet az a helyzet, amit a hátunk közepére sem kívánunk.  Tovább »

A nagyobb hazai fesztiválokon sok diákmunkás dolgozik.  Tovább »

A nyári munkát vállaló diákok bejelentésére, adózásukra - a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével - ugyanolyan szabályok...  Tovább »

A nyári diákmunka területén is tapasztalható a munkaerőhiány a kevesebb tanuló, illetve a több álláslehetőség miatt - mondta Simon Balázs, a...  Tovább »

A nyári diákmunkáknál az idén is széles a választék, az iskolaszövetkezetek tájékoztatása szerint a tanulók dolgozhatnak például pénztáros...  Tovább »

Erre a cég 270 milliót költ.  Tovább »

Hiába tett kísérleteket a kormányzat az elmúlt években, nagyon úgy tűnik, hogy a munkaadók egyáltalán nem elégedettek a szakképzés jelenlegi...  Tovább »

A robotok sok, jelenleg még emberek által betöltött pozíciót veszélyeztetnek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X