Ha szeretnétek idén nyáron dolgozni, sok szabályra oda kell figyelnetek. Soroljuk, pontosan mire.  Tovább »

A legfontosabb a nyári diákmunkák kapcsán, hogy legyen írásos munkaszerződés - mondta Czuglerné Iványi Judit munkajogász szombat reggel az M1...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összegyűjtötte az adóhivatal, mi mindent kell tudnotok, ha nyári munkára mennek.  Tovább »

A Pénzügyminisztérium 2018-ban is meghirdeti a nyári diákmunka programot 3 milliárd forintból, amelynek keretében a 16-25 év közötti diákok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriási az igény a fiatal munkaerőre, és meg is fizetik őket: a minimális órabér is közel 1000 forint, de van olyan hely is, ahol óránként 2000...  Tovább »

Legalább 1000-1200 forintos órabért fizetnek a balatoni vendéglátósok a diákmunkásoknak, de így sincs elég munkavállaló.  Tovább »

A Pénzcentrum utánajárt, hogy egyes cégeknél melyek a legnépszerűbb munkakörök, hány diákot fogadnak, és hogy mennyit lehet keresni.  Tovább »

A diákok munkavállalásának körülményeit is a Munka törvénykönyve szabályozza, így a 16.  Tovább »

Néhány éve még sok diáknak nem tudtak munkát adni az iskolaszövetkezetek, ma már jó eredmény, ha a vállalati partnerek igényeinek a 80 százalékát...  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

Bruttó 274 200 forintos bért kínál a gyakornokoknak az Aldi, amely az utazási költségek megtérítését is vállalja.  Tovább »

A főiskolások és egyetemisták negyede éhezett az előző hónapban az Egyesült Államok 66 felsőoktatási intézményét alapul vevő felmérés szerint -...  Tovább »

Az Európai Unióban (EU) a 20 és 34 év közötti munkanélküliek mintegy fele elhagyná lakhelyét, ha máshol kapna munkát, miközben ugyanennyi nem...  Tovább »

Szakmai gyakorlattal rendelkező pályakezdőket keresnek a cégek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X