Milyen átlagbérre számíthatnak a gazdasági szakokat végzett diplomások?  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 15 és 24 év közötti diákok fele, körülbelül 180 ezer fiatal dolgozik vagy munkát vállal még az idén a Magyarországi Diákvállalkozások Országos...  Tovább »

Az egyetemen kötelező a szakmai gyakorlat és kreditek járnak a gyakornokságért?  Tovább »

hirdetés

Egy friss kutatásból kiderül: a legkevesebbet a bécsi egyetemistáknak, a legtöbbet pedig a budapesti diákoknak kell gyorsétteremben dolgozniuk, hogy...  Tovább »

Win-win szituáció - így nevezte az Eduline-nak több hallgató a diákmunkát, azzal ugyanis mind a pénzhiánnyal küzdő egyetemisták, mind a cégek jól...  Tovább »

Több ezer diák dolgozott az elmúlt hetekben, hogy így keressen pénzt nyaralásra, fesztiválbelépőkre, nyelvtanfolyamra - sokan azonban az őszi...  Tovább »

Kevés diák van tisztában a jogaival - legalábbis a felmérések és a tapasztalatok ezt mutatják.  Tovább »

Biztos sokan gondolkozok azon, hogy az egyetem mellett elkezditek, vagy akár folytatjátok a diákmunkát.  Tovább »

A nyári szünet nemcsak a diákoknak jelent kellemes és hasznos időszakot, a munkáltatók is komoly előnyt élveznek: még több diákot alkalmazhatnak...  Tovább »

Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat - mondta Hegedűs...  Tovább »

Már több mint 20 ezren vesznek részt a Pénzügyminisztérium által meghirdetett nyári diákmunka programban, akiknek a száma augusztus végére...  Tovább »

Legnagyobb számban a szakmunkásképzőt vagy szakiskolát végzett, 20-39 év közötti nőtlen férfiak terveznek külföldi munkavállalást, ez derül ki a...  Tovább »

Az órabérek emelésével több tízezer egyetemistát és főiskolást csábíthatnának magukhoz a munkaerőhiánytól szenvedő cégek a nyári hónapokra?  Tovább »

Ha szeretnétek idén nyáron dolgozni, sok szabályra oda kell figyelnetek. Soroljuk, pontosan mire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X