"Inkább arról írnék, amit az ÉLET-ről tanultam Öntől.  Tovább »

Az Y-generáció számára a minőségi idő, a presztízs, az azonnali siker, a közösségi élmény és a karizmatikus vezető egyaránt fontos munkahelyi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 19-29 éves dolgozó fiatalok 36 százaléka tervezi a külföldi munkavállalást, derül ki a K&H fiatalok jóléti indexéből - írja a Napi.hu.  Tovább »

Miért érdemes az alacsony fizetések, a sokszor idegesítő szülők (na meg igazgatók, miniszterek stb.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

A tanárok élete mostanában egyre nehezebb, ezért még fontosabb, hogy megtalálják az apró örömöket a tanításban és a diákokkal való kapcsolatukban.  Tovább »

Nyakunkon a szeptember, viszont ha még nem vettétek meg az iskolakezdésre minden füzetet és tollat, mutatunk pár ötletet, hogyan tehetitek egyedivé...  Tovább »

Bár társadalmilag hasznos tevékenységeket valósít meg, a diákok által végzett közösségi szolgálat eddig nem minden iskolában tudta teljesen...  Tovább »

Ha az embernek rosszul fizetett vagy stresszes munkája van, az többet árthat az egészségének, mintha munkanélküli lenne - ezt állapította meg a...  Tovább »

Rengeteg civilszervezet települt ki idén is a Szigetre, sok ezek közül a fesztivál alatt is tájékoztat, lehetőségekről informál és játékosan hívja...  Tovább »

Hostess, turisztikai referens és animátor, a legtöbb fiatal ezekben a pozíciókban dolgozik a szünidőben.  Tovább »

Ha társaságban szeretsz a középpontban lenni, ezzel a munkával biztosan mindenhol te viszed majd a prímet, amikor megkérdezik, mivel foglalkozol.  Tovább »

Még egy szektor, ahol iszonyú nagy a munkaerőhiány.  Tovább »

Biztos sokan gondolkozok azon, hogy az egyetem mellett elkezditek, vagy akár folytatjátok a diákmunkát.  Tovább »

A magyar egyetemi hallgatók 58 százaléka dolgozik tanulmányai mellett, a külföldi hallgatóknál ez az arány 26 százalék - írta a Népszava pénteken, a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X