Idén a középszintű magyarérettségi második, műelemzéses feladatokat tartalmazó részében József Attilát és Radnóti Miklóst kaptak a végzős diákok.  Tovább »

Elkezdődött az őszi érettségi időszak: itt találjátok a feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat a fő tantárgyakból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétfőn a magyarérettségivel folytatódott a 2012-es őszi érettségi időszak: középszinten 1522-en, emelt szinten 32-en...  Tovább »

A középszintű magyarérettségi után az emelt szintű vizsga feladatsorát és javítókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hétfőn a közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódott az őszi érettségi időszak - itt találjátok a középszintű feladatsort és a hivatalos...  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelvi vizsgákkal startol a 2012-es őszi érettségi, hétfőn pedig a magyartesztet oldják meg a diákok.  Tovább »

Alkalmatlan volt a középiskolások tudásának mérésére az idei középszintű magyarérettségi szövegértési feladatsora, a...  Tovább »

Nem változtat a tételkészítő bizottság a magyar középszintű írásbeli érettségi vizsga javítási-értékelési útmutatóján...  Tovább »

A Magyartanárok Egyesülete a szervezethez érkezett bejelentések alapján szükségesnek tartja a magyar írásbeli...  Tovább »

A fővárosi és megyei kormányhivatalok által szervezett középszintű magyarérettségi szóbeli tételsorát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal -...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal az emelt szintű magyarérettségi szóbeli tételeinek címét - itt találjátok a teljes listát.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi után az emelt szintű feladatsor hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Felkerült az Oktatási Hivatal oldalára a hétfői középszintű magyarérettségi feladatsora és hivatalos megoldókulcsa.  Tovább »

Megkönnyebbülten jöttek ki a mai magyarérettségiről az eduline által megkérdezett diákok.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását itt nézhetitek meg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X