Az eladó ingatlanok ára is az egekben, de a főváros egyes kerületeiben és vidéken is 40 százalékot ugrott sok kiadó lakás ára.  Tovább »

Több tízezer gyerek nő fel fürdőszoba nélkül.  Tovább »

Huszonegy év alatt több mint duplájára nőtt azoknak a fiataloknak a száma, akik bár elmúltak 20 évesek, még mindig a szüleikkel élnek - írja hétfői...  Tovább »

Albérlet és kollégium helyett egy hajóban lakik a londoni Tech Music School egyik hallgatója - írja a Daily Mail.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Szerencsések a University of California Irvine hallgatói: gyönyörűen berendezett, panorámás, medencés apartmanokban...  Tovább »

Meglepő megoldást talált szállásproblémáira egy San Franciscó-i egyetemista: kollégium vagy albérlet helyett egy...  Tovább »

Míg más diákok évekig zsúfolt kollégiumi szobákban laknak, a University of California hallgatóira luxuskörülmények...  Tovább »

Budapesten 60-80 ezer, a vidéki egyetemi városokban 40-60 ezer forint a havi bérleti díja egy kétszobás lakásnak, kivétel Debrecen, ahol 70 ezret is...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X