Drágultak az albérletek az egyetemi városokban a felsőoktatási ponthatárok ismertetését megelőzően, ami az albérleti szezon kezdetét jeleni; a...  Tovább »

Nem csoda, hogy annyian tülekednek a kollégiumi férőhelyekért. A fővárosban nem létezik olcsóbb lakhatás egy egyetemi/főiskolai kollégiumnál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Előző cikkünkben megmutattuk, mire számíthatnak a hallgatók lakásfronton az elérhető, mégis frekventált kerületekben.  Tovább »

Közhely, hogy Budapesten elszabadultak a lakásárak, ami rosszul érinti azokat, akik nem kapnak kollégiumi férőhelyet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Inkább a külföldi diákoknak épülhet a dizájn-diákhotel.  Tovább »

Három diák, aki megelégelte a hagyományos és drága lakhatási megoldásokat, és nem bánta meg.  Tovább »

Külföldi továbbtanulás szempontjából a szomszédos Ausztria továbbra is a legnépszerűbb a magyar fiatalok körében, többek között az ingyenes képzések...  Tovább »

Nem túl jó hír a Budapesten tanuló egyetemistáknak, hogy továbbra is drágulnak az albérletek.  Tovább »

Egyre nehezebb itthon tartani a dolgozókat.  Tovább »

Az eladó ingatlanok ára is az egekben, de a főváros egyes kerületeiben és vidéken is 40 százalékot ugrott sok kiadó lakás ára.  Tovább »

Több tízezer gyerek nő fel fürdőszoba nélkül.  Tovább »

Huszonegy év alatt több mint duplájára nőtt azoknak a fiataloknak a száma, akik bár elmúltak 20 évesek, még mindig a szüleikkel élnek - írja hétfői...  Tovább »

Albérlet és kollégium helyett egy hajóban lakik a londoni Tech Music School egyik hallgatója - írja a Daily Mail.  Tovább »

Szerencsések a University of California Irvine hallgatói: gyönyörűen berendezett, panorámás, medencés apartmanokban...  Tovább »

Meglepő megoldást talált szállásproblémáira egy San Franciscó-i egyetemista: kollégium vagy albérlet helyett egy...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X