A Tanácsköztársaság története és a történelemhamisítás kérdése, Szigetvár ostroma egy játékprogrammal életre keltve, a 2033-as Mars-misszió, a dunai...  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

Mennyire ismered Magyarország nevezetességeit? Egy képrészlet alapján is meg tudnád mondani, hogy melyik városban található az adott épület?  Tovább »

Bár ismét pont a hétvégére romlik el az idő, azért nem kell a négy fal között gubbasztani.  Tovább »

Ez a weboldal számos hasznos eszközt gyűjt össze, főleg a reáltudományokat kutatókat célozva.  Tovább »

A héten is lesznek régóta várt filmbemutatók a mozikban, ebből szedtünk össze nektek párat.  Tovább »

"Miért csak a szegényeknek kéne megtapasztalniuk, milyen érzés?" – mondta a milliárdos, mielőtt szabadon engedte a vérszívókat.  Tovább »

Már majdnem 40 ezren látták Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas filmjét, a Testről és lélekről című alkotást.  Tovább »

Ma van a költészet világnapja, ezért összeállítottunk nektek egy versekből álló rövid tesztet, aminek segítségével kideríthetitek, mennyire...  Tovább »

Pink is érkezik a Szigetre, a -1. napon lép fel.  Tovább »

Ma van a költészet világnapja, ezért több tucat budapesti és vidéki kávézóban idézettel "fizethettek" a kávétokért.  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Az elmúlt tíz év legjobb első hétvégi eredményét produkálta a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm, amelyre a premier előtti vetítésekkel...  Tovább »

Minden idők legjobb nyitóhétvégi eredményét produkálta 170 millió dollárra becsült bevétellel a családi filmek kategóriájában A szépség és a...  Tovább »

Mennyire vagy otthon a magyar költészet híres verseiben? Most kipróbálhatod magad egy ingyenes kvíz segítségével!  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X