Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

Különleges vezetések, épületbejárások, városi séták, koncertek, divatbemutatók, "kincskereső" programok és az év többi napján nem látogatható...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A múzeumok állandó kiállításait a hónap egy napján ingyen nézhetik meg a 26 év alattiak, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni.  Tovább »

Vannak filmek, amelyeket minden gyerek nagyon szeret, de vajon milyen idős korban érdemes ezeket az alkotásokat megmutatni nekik?  Tovább »

hirdetés

Huszonöt helyszínnel bővül a diákok számára díjmentes vasúti utazással látogatható országos múzeumok, nemzeti emlékhelyek és műemlékek köre -...  Tovább »

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés.  Tovább »

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

Ki tudod találni a filmben szereplő karakterek neve alapján, hogy melyik filmre gondoltunk? Mennyit láttál belőlük?  Tovább »

Az ország több pontján ingyen utazhatnak, strandolhatnak, játszhatnak a kitűnő bizonyítványt szerző diákok.  Tovább »

Tényleg megtanulhatatlan a magyar nyelv? Tényleg a megszentségteleníthetetlenkedéseitekért a leghosszabb szó a világon?  Tovább »

Ezen a hétvégén is több budapesti múzeum állandó kiállítását nézhetik meg a 26 év alattiak - mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok szombaton és...  Tovább »

Az amerikai Slate Magazin 20 hasonlóságot állapított meg Bob Dylan Nobel-beszéde és egy diákok által használt weboldal szövegei között - adta hírül...  Tovább »

Itt egy rövid teszt, ami biztosan felfrissít. Lássuk, te hányat találnál ki a következő regények nyitómondatai közül!  Tovább »

Betiltott könyvekből épült műalkotás az 1955 óta ötévente Kasselben megrendezett, rangos Documenta kortárs művészeti találkozó keretében; a Könyvek...  Tovább »

Megint eljött a hétvége, most még az érettségizők is fújhatnak egyet.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X