Megérkezett az őszi idő, itt az ideje a filmnézésnek! Mutatjuk, milyen filmekre váltottak a legtöbben jegyet az Egyesült Államokban a hétvégén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az első Harry Potter-kötet megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából nyílik pénteken kiállítás Londonban, amelyen J. K.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen angol szavakat rontanak el leggyakrabban a nyelvtanulók? Miért írjuk le gyakran hibásan az argument, az across vagy éppen a believe szavakat?  Tovább »

Szuper rejtvényt tett közzé Facebook-oldalán a Petőfi Irodalmi Múzeum: kitaláljátok az emojikból, melyik híres magyar versről van szó?  Tovább »

Érdekes - és megfontolandó - megállapításokat találtunk a szabad játék fontosságáról Jessica Joelle Alexander és Iben Dissing Sandahl Gyermeknevelés...  Tovább »

Kiválasztottunk nektek öt olyan regényt, amit érdemes elolvasnotok. Ismerjétek meg a lányt, aki a 20.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Kazuo Ishiguro angol írónak ítélte oda idén az irodalmi Nobel-díjat a Svéd Akadémia, amely csütörtökön Stockholmban jelentette be döntését.  Tovább »

Száz évvel ezelőtt született Szabó Magda Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító, a legendás ifjúsági regény, az Abigél szerzője.  Tovább »

A Ladbrokes fogadóirodánál minden évben lehet fogadni az irodalmi Nobel-díjasra.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

Szeptember 29-ig jelentkezhettek a Radnóti Ifjúsági Műhelybe, ahová már nemcsak középiskolásokat, hanem egyetemistákat is várnak.  Tovább »

Akcióvígjáték, horror, vígjáték és animációs film - többek között ilyen műfajok közül válogathattok, ha moziba mennétek a következő hetekben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X