Több mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra július 10. és 16.  Tovább »

A huszonöt éves jubileumát ünneplő Scooter is fellép júliusban a debreceni Campus fesztiválon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma van a Múzeumok éjszakája, amelyen országszerte 400 intézmény csaknem kétezer programja közül válogathattok.  Tovább »

A populáris irodalomnak is lehet szerepe az irodalomtanításban, elsősorban az általános iskolákban – így válaszolt Rétvári Bence, az Emberi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A tanévnek már vége, de az érettségi szezonnak és az egyetemi-főiskolai vizsgaidőszaknak még nincs - ennek ellenére jobbnál jobb filmeket ajánlunk...  Tovább »

Milyen filmekkel érdemes lazítani a tanévzárás előtt? Adunk néhány tippet azoknak, akik a kánikula elől a moziba menekülnének.  Tovább »

Erős programmal készülnek idén a VOLT fesztivál szervezői.  Tovább »

Pénteken, azaz ma tartják a negyedik Budapest A Cappella Fesztivált a Várkert Bazárban. Nyerjetek páros jegyet a Koncertblogon!  Tovább »

Hallgasd meg a saját exkluzív mixünket a Koncertblogtól a Tilos Rádió-s dj Drs tolmácsolásában a Budapest Park csütörtök esti rezesbandás...  Tovább »

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Két vizsga között szívesen néztek magyar filmeket? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg...  Tovább »

Két vizsga között moziba mennétek? Mutatjuk, milyen filmeket néznek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X