Felsőoktatás Nagy Barnabás

A külföldi diákok jobban hisznek Magyarországban, mint a magyarok

Elolvasom

Nem csak tanulni jönnek ide szívesen a külföldi hallgatók, elég sokan itt is maradnának. Persze ez nem meglepő annak fényében, hogy sokkal optimistábbak Magyarország jövőjével kapcsolatban, mint a hazai diákok. Ilyenek derültek ki a Budapesti Metropolitan Egyetem legfrissebb kutatásából, melyet az egyetem új kollégiumában, a Visitben mutattak be kedd délben.

Felnőttképzés Unyatyinszki György

A türelmetlenség a gyakornokok gyengesége, pedig megéri várni - interjú

Elolvasom

A Magyar Telekom már több mint háromezer gyakornokot alkalmazott az évek során, akik közül sokakat alkalmazott a cég. Somorjai Éva másfél évtizedes vezetői tapasztalata iránymutató lehet azok számára, akik szeretnék minél sikeresebben tölteni gyakornoki éveiket, hogy utána a munka világában is könnyen megállják a helyüket.

Felnőttképzés Eduline

Gyakornokból igazgató? Sikerülhet, ha ezekre odafigyeltek

Elolvasom

Egy jól megválasztott gyakornoki program végén akár állásajánlatot is kaphattok, ezért érdemes gondosan kiválasztani, hol és milyen munkát végeztek. Mivel a legtöbb szakon úgyis kötelező a szakmai gyakorlat, érdemes kihasználni a lehetőséget. Egy profi segítségével arra kerestük a választ, mire kell figyelni.

Felsőoktatás Eduline

Közgazdász szakmai napokat tartanak a Miskolci Egyetemen

Elolvasom

Március 8-án és 9-én ismét megrendezi a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának Hallgatói Önkormányzata a Miskolci Közgazdász Szakmai Napokat: Radnai Péter, a Playboy volt főszerkesztője, Gerendai Károly, a Sziget, a Volt Fesztivál és a Balaton Sound főszervezője, valamint Bombera Krisztina műsorvezető mellett több piacvezető cég vezérigazgatója is előadást tart.

1 2 3 4 5