szerző:
Eduline

Március 2-3-án a SYMA Rendezvényközpontban lesz az ország legjelentősebb karrierrendezvénye, ahol több mint 190 céggel találkozhattok. Kezdődik a HVG Állásbörze.

A két nap során a látogatók több mint 190 kiállítóval találkozhatnak személyesen. A megjelenő cégek palettája rendkívül színes: az autóipartól az FMCG-szektorig, a kiskereskedelem résztvevőitől a bankokig, az informatikai vállalkozásoktól az SSC-kig képviseltetik magukat a munkaadók.

A széleskörű álláskínálaton túl 17 karrierépítést támogató előadást is meghallgathattok. A témák között megtalálható a népszerű bértárgyalás, valamint az állásinterjúra való felkészülés is. Az önismeret fontosságáról Szily Nóra, a munkaalkoholizmusról és a szenvedélyes karriertünetek kezeléséről pedig dr. Zacher Gábor beszél majd a rendezvény első napján.

Személyre szabott tippeket is kaphattok, hiszen több mint 1400 ingyenes tanácsadás zajlik a rendezvény 2 napja alatt. A szakemberek segítenek elsajátítani a self-branding praktikáit, megmutatják, hogy milyen a jó önéletrajz, valamint azt is, hogyan gazdálkodjunk jól az időnkkel. Akik nyelvtudásukat mérnék fel, idegen nyelvű próbainterjún és szóbeli próbanyelvvizsgán mérettethetik meg magukat - tét nélkül.

Így tehát azoknak is hasznos lehet a börze, akik csak 1-2 év múlva keresnek állást maguknak.

A rendezvény ingyenes, csak regisztrációhoz kötött, amelyre a HVG Állásbörze honlapján van lehetőség ide kattintva.

 

Megkezdődött az építés!:) A 18. HVG Állásbörze szerdán nyitja meg kapuit, a csarnokban azonban már gőzerővel zajlanak az előkészületek! Nyomj egy lájkot, ha Te is várod a rendezvényt! ;)

Posted by HVG Állásbörze on Sunday, 28 February 2016