Március 8-án és 9-én ismét megrendezik a HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

Egy brit kutatás megcáfolta, amit eddig az Y generációról gondoltak.  Tovább »

Hosszú távon nem tesz jót a gazdaságnak, de a munkavállalókat jó helyzetbe hozza a krónikus szakemberhiány.  Tovább »

A METU-n végzettek többsége Budapesten dolgozik, és csak kevesebb mentek külföldre. A többség a végzettségének megfelelő állásban helyezkedett el.  Tovább »

Egy férfi egy éven át főállásban arra gyúrt, hogy programozó lesz a cégnél. Most derült ki, nem az volt a siker titka, amit annak gondolt.  Tovább »

Közhely, hogy az IT-szektorban több ezer álláshely üres Magyarországon, holott - és részben éppen emiatt - a legjobban fizetett szakterületek egyike.  Tovább »

A megszerezhető kapcsolatok miatt még mindig érdemes egyetemre járni, de a tudást egyénileg kell megszerezni – állítja Rab László kulturális...  Tovább »

Németországban munkaerőhiánnyal küzd a vállalkozások 40 százaléka - mutatta ki a német kereskedelmi és iparkamarák szövetségének (DIHK) kedden...  Tovább »

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég...  Tovább »

A magyar szállodák 93 százalékának okoz gondot a munkaerőhiány, leginkább szobatakarítókat, felszolgálókat, szakácsokat, recepciósokat, mosogatókat...  Tovább »

Őrült jó helyet szereztek a magyarok a ranglistán. Neked milyen meló kéne suli után, hogy elégedett legyél?  Tovább »

Hogy egy szabadúszó tényleg szabadon ússzon, szüksége van némi segítségre. Erre szerencsére ma már egész iparág épült Magyarországon is.  Tovább »

A San Francisco-i Pivotal Softwaresnél egészen különös munkarendet talált ki.  Tovább »

Nem csak tanulni jönnek ide szívesen a külföldi hallgatók, elég sokan itt is maradnának.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X