Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A varázsvilág 20 éve ejtette ámulatba a mágia szerelmeseit. J.K. Rowling pillanatok alatt vált híressé és a világ első író milliárdosává.  Tovább »

Bár gyakran elfeledkezünk róluk, ez nem változtat a tényen, hogy sokan köszönhetünk nekik.  Tovább »

hirdetés

Mindannyiunk életében eljöhet az a helyzet, amit a hátunk közepére sem kívánunk.  Tovább »

Milyen hivatást érdemes választanotok? Kétperces tesztet ajánlunk csütörtök reggelre.  Tovább »

A Magyarországon tanuló külföldi diákok sokkal kevesebbet stresszelnek a pályaválasztáson, mint magyar társaik - ez derül ki a Budapesti...  Tovább »

A nők munkaerőpiacon betöltött szerepe továbbra is központi kérdés a foglalkoztatással és a karrierépítéssel kapcsolatban.  Tovább »

Mire kell figyelni, ha nőként kerestek állást? Hogyan érdemes tárgyalni a fizetésről? Kamu-e a cégnév nélküli álláshirdetés?  Tovább »

Számít-e az önéletrajz, vagy inkább az interjúra érdemes gyúrni? Szükségszerűen kihullanak-e a személyes interjún az izgulós jelentkezők?  Tovább »

A jövő elitjének nem csak a fizetés, de a leendő munkaadó értékei és jövőképe is fontos.  Tovább »

A cégek és a diákok elvárásai és várakozásai némileg eltérőek - ez derül ki egy kutatásból.  Tovább »

Amennyiben ellátogatsz az A38 hajóra, külföldi ajánlatokkal találkozhatsz.  Tovább »

Negyvennégy éve dolgozik a McDonald's alkalmazottjaként egy 94 éves nő az egyesült államokbeli Indiana államban.  Tovább »

Rekordszámú, csaknem hetven kiállító vesz részt a Szegedi Tudományegyetem szerdai állásbörzéjén, amely a régió legnagyobb ilyen rendezvénye -...  Tovább »

hirdetés