Őrült jó helyet szereztek a magyarok a ranglistán. Neked milyen meló kéne suli után, hogy elégedett legyél?  Tovább »

Hogy egy szabadúszó tényleg szabadon ússzon, szüksége van némi segítségre. Erre szerencsére ma már egész iparág épült Magyarországon is.  Tovább »

A San Francisco-i Pivotal Softwaresnél egészen különös munkarendet talált ki.  Tovább »

Nem csak tanulni jönnek ide szívesen a külföldi hallgatók, elég sokan itt is maradnának.  Tovább »

hirdetés

A Magyar Telekom már több mint háromezer gyakornokot alkalmazott az évek során, akik közül sokakat alkalmazott a cég.  Tovább »

Sokak számára a kötelező szakmai gyakorlat csak nyűg, ám egy jó választás az egész karriereteket megalapozhatja.  Tovább »

Egy jól megválasztott gyakornoki program végén akár állásajánlatot is kaphattok, ezért érdemes gondosan kiválasztani, hol és milyen munkát végeztek.  Tovább »

Ma már minden területen munkaerőhiány van, viszont a dolgozókat nem csak a pénzzel tartják maguknál a cégek. Ötből négy önéletrajz a kukában landol.  Tovább »

Ha végeztetek az iskolával, jöhet a munkakeresés, ám ehhez be kell tartani néhány aranyszabályt, amit sajnos még ma is sokan figyelmen kívül hagynak.  Tovább »

A végzős hallgatók ötöde külföldre menne dolgozni, míg az itthon maradók töredéke vállalna vidéken munkát – derül ki a Budapesti Metropolitan...  Tovább »

Óriási a munkaerőhiány, így akár még a fizu is emelkedhet.  Tovább »

A nők sajnos szinte az egész világon alacsonyabb bérre számíthatnak ugyanazért a munkáért, mint férfi kollégáik, ezért szükség is van olyan...  Tovább »

Ma kezdődik, és három napig tart a Budapesti Gazdasági Egyetem állásbörzéje.  Tovább »

Március 2-3-án a SYMA Rendezvényközpontban lesz az ország legjelentősebb karrierrendezvénye, ahol több mint 190 céggel találkozhattok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X