Idén kilencedik alkalommal rendezték meg az Opening Windows – Női üzleti reggeli a Microsoftban című szakmai napot, amelynek témája a generációk...  Tovább »

Az amerikai lapkiadó cég, a Condé Nast csaknem 7500 gyakornokot foglalkoztatott fizetés nélkül vagy minimálbér alatt.  Tovább »

Nem kivételeznek, de kedvenc diákjaik azért vannak, az igazgatói irodát pedig ugyanolyan félelmetes helynek tartják, mint a diákok.  Tovább »

Mindenki elolvasta a kötelező olvasmányt, a diákok és a kollégák is tiszteletben tartják az ebédszünetet, és senki sem késik a nulladik óráról?  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

A hét elején megírtuk, miért szeretjük a jó tanárokat - most pedig eláruljuk, miért szerethetik a tanárok a munkájukat.  Tovább »

Dolgozatot javítanak, óraterveket készítenek, iskolai színdarabot rendeznek, és persze megtartják az óráikat is.  Tovább »

Nem feltétlenül kell egyetemet vagy főiskolát végezni ahhoz, hogy jól fizető állást szerezzetek - legalábbis az...  Tovább »

Szeptember 26-án és 27-én rendezik meg a HVG Állásbörzét - az eduline standjánál mindkét napon 10-től 13 óráig a KOTK...  Tovább »

A barátaink jobban ismernek bennünket, mint mi saját magunkat – írta a montreali Concordia University legfrissebb...  Tovább »

Legalább olyan körültekintéssel kellene férjet választaniuk a lányoknak, mint egyetemet – állítja egy szervezet.  Tovább »

Oprah Winfrey első munkahelye egy élelmiszerbolt volt, később a WVOL nevű rádióállomástól indult el meseszerű...  Tovább »

A legfrissebb felmérések szerint a hallgatók fele úgy véli, a közösségi oldalakon megosztott adatai és posztjai miatt...  Tovább »

Huszonéves, ambiciózus diákok fordulnak a leggyakrabban pszichológushoz Lengyelországban, mert a karrierért saját...  Tovább »

Új online adatbázissal segít munkát találni a pályakezdőknek a michigani kormányzó.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X