Egy férfi egy éven át főállásban arra gyúrt, hogy programozó lesz a cégnél. Most derült ki, nem az volt a siker titka, amit annak gondolt.  Tovább »

Közhely, hogy az IT-szektorban több ezer álláshely üres Magyarországon, holott - és részben éppen emiatt - a legjobban fizetett szakterületek egyike.  Tovább »

A megszerezhető kapcsolatok miatt még mindig érdemes egyetemre járni, de a tudást egyénileg kell megszerezni – állítja Rab László kulturális...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Németországban munkaerőhiánnyal küzd a vállalkozások 40 százaléka - mutatta ki a német kereskedelmi és iparkamarák szövetségének (DIHK) kedden...  Tovább »

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég...  Tovább »

A magyar szállodák 93 százalékának okoz gondot a munkaerőhiány, leginkább szobatakarítókat, felszolgálókat, szakácsokat, recepciósokat, mosogatókat...  Tovább »

Őrült jó helyet szereztek a magyarok a ranglistán. Neked milyen meló kéne suli után, hogy elégedett legyél?  Tovább »

Hogy egy szabadúszó tényleg szabadon ússzon, szüksége van némi segítségre. Erre szerencsére ma már egész iparág épült Magyarországon is.  Tovább »

A San Francisco-i Pivotal Softwaresnél egészen különös munkarendet talált ki.  Tovább »

Nem csak tanulni jönnek ide szívesen a külföldi hallgatók, elég sokan itt is maradnának.  Tovább »

A Magyar Telekom már több mint háromezer gyakornokot alkalmazott az évek során, akik közül sokakat alkalmazott a cég.  Tovább »

Sokak számára a kötelező szakmai gyakorlat csak nyűg, ám egy jó választás az egész karriereteket megalapozhatja.  Tovább »

Egy jól megválasztott gyakornoki program végén akár állásajánlatot is kaphattok, ezért érdemes gondosan kiválasztani, hol és milyen munkát végeztek.  Tovább »

Ma már minden területen munkaerőhiány van, viszont a dolgozókat nem csak a pénzzel tartják maguknál a cégek. Ötből négy önéletrajz a kukában landol.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X