Dolgozatot javítanak, óraterveket készítenek, iskolai színdarabot rendeznek, és persze megtartják az óráikat is.  Tovább »

Nem feltétlenül kell egyetemet vagy főiskolát végezni ahhoz, hogy jól fizető állást szerezzetek - legalábbis az...  Tovább »

Szeptember 26-án és 27-én rendezik meg a HVG Állásbörzét - az eduline standjánál mindkét napon 10-től 13 óráig a KOTK...  Tovább »

A barátaink jobban ismernek bennünket, mint mi saját magunkat – írta a montreali Concordia University legfrissebb...  Tovább »

Legalább olyan körültekintéssel kellene férjet választaniuk a lányoknak, mint egyetemet – állítja egy szervezet.  Tovább »

Oprah Winfrey első munkahelye egy élelmiszerbolt volt, később a WVOL nevű rádióállomástól indult el meseszerű...  Tovább »

A legfrissebb felmérések szerint a hallgatók fele úgy véli, a közösségi oldalakon megosztott adatai és posztjai miatt...  Tovább »

Huszonéves, ambiciózus diákok fordulnak a leggyakrabban pszichológushoz Lengyelországban, mert a karrierért saját...  Tovább »

Új online adatbázissal segít munkát találni a pályakezdőknek a michigani kormányzó.  Tovább »

A diákok fele retteg attól, hogy a Facebookon megosztott adataik miatt később jelentős hátránnyal indulnak majd a...  Tovább »

Szombaton második alkalommal rendezik meg a Regeneráció Kormányzati Karrier Expót a Millenárison – az álláslehetőségekről és a pályakezdők...  Tovább »

Darwin azért nem szerzett orvosi diplomát, mert az egyetemen megundorodott a műtétektől, Kate Beckinsale ma orosz és francia szakos tanár lenne, ha...  Tovább »

Magas fizetést és gyors karriert jelent a mesterdiploma az Egyesült Államokban - ezért egyre több hallgató felvételizik kétéves MA-képzésre.  Tovább »

Az Egyesült Államok tagállamainak sorában Arkansas parlamenti képviselői között a legmagasabb a diplomával nem rendelkezők aránya, míg Kalifornia...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X