A nők sajnos szinte az egész világon alacsonyabb bérre számíthatnak ugyanazért a munkáért, mint férfi kollégáik, ezért szükség is van olyan...  Tovább »

Ma kezdődik, és három napig tart a Budapesti Gazdasági Egyetem állásbörzéje.  Tovább »

Március 2-3-án a SYMA Rendezvényközpontban lesz az ország legjelentősebb karrierrendezvénye, ahol több mint 190 céggel találkozhattok.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Vannak dolgok, amikről nem beszélnek a tanárok se. Igenis van kedvenc diákjuk és nekik is ciki veletek találkozni iskolán kívül.  Tovább »

A Monster szerint a tanároknak legalább ötven okuk van arra, hogy szeressék a munkájukat. Mi kiemeltük a tíz legjobb érvet.  Tovább »

Vigyázzatok, kikre hivatkoztok a beadandóitokban: évente 500-600 tudományos publikációt vonnak vissza, mert kiderül róluk, hogy nem megalapozottak...  Tovább »

Míg az Európai Unióban inkább a diákokat motiválni képes tanárokra van szükség, addig Magyarországon még mindig a tanárok tantárgyi tudása a...  Tovább »

A tanárok is szórakoznak néha, és bizony előfordul, hogy ennek a diákok nem örülnek. Újabb zseniális videót készített a Buzzfeed.  Tovább »

Megváltozott munkaképességű hallgatóknak szervez karriernapot az Eötvös Loránd Tudományegyetem március 3-án.  Tovább »

Idén kilencedik alkalommal rendezték meg az Opening Windows – Női üzleti reggeli a Microsoftban című szakmai napot, amelynek témája a generációk...  Tovább »

Az amerikai lapkiadó cég, a Condé Nast csaknem 7500 gyakornokot foglalkoztatott fizetés nélkül vagy minimálbér alatt.  Tovább »

Nem kivételeznek, de kedvenc diákjaik azért vannak, az igazgatói irodát pedig ugyanolyan félelmetes helynek tartják, mint a diákok.  Tovább »

Mindenki elolvasta a kötelező olvasmányt, a diákok és a kollégák is tiszteletben tartják az ebédszünetet, és senki sem késik a nulladik óráról?  Tovább »

A hét elején megírtuk, miért szeretjük a jó tanárokat - most pedig eláruljuk, miért szerethetik a tanárok a munkájukat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X