Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

Minden eddiginél optimistábbak a fiatalok, többségük arra számít, hogy élete kedvező irányba változik - írja a Világgazdaság a K&H felmérésére...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A NASA megköszönte a 9 éves kisfiú érdeklődését.  Tovább »

Ha társaságban szeretsz a középpontban lenni, ezzel a munkával biztosan mindenhol te viszed majd a prímet, amikor megkérdezik, mivel foglalkozol.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még egy szektor, ahol iszonyú nagy a munkaerőhiány.  Tovább »

Óriási munkaerőhiányról szólnak a hírek a közlekedési cégek esetén.  Tovább »

Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

A varázsvilág 20 éve ejtette ámulatba a mágia szerelmeseit. J.K. Rowling pillanatok alatt vált híressé és a világ első író milliárdosává.  Tovább »

Bár gyakran elfeledkezünk róluk, ez nem változtat a tényen, hogy sokan köszönhetünk nekik.  Tovább »

Mindannyiunk életében eljöhet az a helyzet, amit a hátunk közepére sem kívánunk.  Tovább »

Milyen hivatást érdemes választanotok? Kétperces tesztet ajánlunk csütörtök reggelre.  Tovább »

A Magyarországon tanuló külföldi diákok sokkal kevesebbet stresszelnek a pályaválasztáson, mint magyar társaik - ez derül ki a Budapesti...  Tovább »

A nők munkaerőpiacon betöltött szerepe továbbra is központi kérdés a foglalkoztatással és a karrierépítéssel kapcsolatban.  Tovább »

Mire kell figyelni, ha nőként kerestek állást? Hogyan érdemes tárgyalni a fizetésről? Kamu-e a cégnév nélküli álláshirdetés?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X