Ázsiában vagy az Egyesült Államokba tanulnátok? Esetleg csak nyári gyakorlatra utaznátok külföldre?  Tovább »

Az elmúlt napokban több ösztöndíj-lehetőséget is mutattunk nektek: külföldi részképzéshez, tanulmányúthoz is kaphattok anyagi támogatást, de a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az MBA-képzések általában rettentő drágák, most 50- és 100 százalékos ösztöndíjat kínálnak, ráadásul külföldön.  Tovább »

Az elmúlt években többször felbukkant ez a térkép, de mindig érdemes egy gyors pillantást vetni rá.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Május 30-ig lehet pályázni a Balassi Intézet által hatodik alkalommal meghirdetett Campus Hungary ösztöndíjakra.  Tovább »

Külföldi mesterképzésen vagy részképzésen szeretnétek részt venni, de nem a családi büdzsé nem engedi?  Tovább »

Több külföldi ösztöndíj jelentkezési határideje jár le október végén, november elején - egy kis szerencsével még összegyűjthetitek a pályázathoz...  Tovább »

Pénteken véget ért a tanév, hétfőn kezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: összegyűjtöttük a legjobb módszereket a sikeres vizsgához.  Tovább »

Nemcsak az itthoni, hanem a külföldi egyetemek is különböző tandíjkedvezményekkel segítik a kevésbé tehetős diákokat - van, ahol azok kapnak plusz...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem áll a MOHA Top Erasmus rangsorának élén, a hallgatói magazin az Erasmus tanulmányi...  Tovább »

A tervezettnél 9 milliárd euróval többre van szükség az idén ahhoz, hogy az Európai Unió minden vállalását...  Tovább »

Megnéztük, milyen ösztöndíjak közül válogathattok, ha külföldi egyetemen szeretnétek eltölteni egy-két félévet.  Tovább »

Növelné az Európai Bizottság azoknak a felsőfokú végzettségűek arányát, akik tanulmányaik egy részét külföldön végezték.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X