A Times Higher Education legújabb rangsorairól, az ELTE-t elérő zaklatási botrányról, az ingyenes első nyelvvizsgáról is olvashattatok ezen a héten...  Tovább »

"Jókait és a Bánk bánt levenném a kötelezők listájáról, Az ember tragédiájának is csökken a népszerűsége, izgalma, olvashatósága.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Nagyon sok lehetőség és általában elég idő is van a kötelező könyvek elolvasására, azonban, ha még nem vetted rá magad, hogy belekezdj a feladatba...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az általános iskolai és középiskolai kötelező olvasmányok megszerzése nem csak a megvásárlást jelentheti, több pénztárcakímélő lehetőség is van, ami...  Tovább »

Az Egyesült Államokban a diákok többsége a Ne bántsátok a feketerigót!  Tovább »

Már a könyvet sem kell a kezetekbe venni, mert ezzel az appal könnyedén elolvashatjátok a kötelező olvasmányokat.  Tovább »

A kötelező olvasmányok sorsa elég hányattatott, hiszen nem sok diák szereti elolvasni őket, pedig sokszor érdekesebbek, mint hinnétek.  Tovább »

Ti miket és mennyit olvastok a nyáron? Szavazzatok!  Tovább »

A szóbeli magyarérettségin az előző négy tanév bármelyik kötelező olvasmánya előkerülhet.  Tovább »

Bár elsőre furcsán hangzik, de remek hangulatú darab készül a Vígszínház színpadán.  Tovább »

Több szakmabeli nem ért egyet azzal a tanárral, aki nemrég levelet írt egy budapesti iskola igazgatójának és a köznevelésért felelős államtitkárnak...  Tovább »

Tíz kérdés, mind a kötelező olvasmányokból. Mennyi sikerül helyesen?  Tovább »

A Légy jó mindhalálig helyett Janne Teller Semmi című regényét adta fel egy tanár kötelező olvasmánynak egy budapesti iskolában.  Tovább »

Egyelőre nincs tervben, hogy változtassanak a kötelező olvasmányok listáján a középiskolákban.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X