Naponta tíz percet töltenek átlagosan könyvolvasással a magyarok – derül ki az Eurostat legfrissebb felméréséből.  Tovább »

250 interaktív mesét lehet ingyen letölteni a hétvégén, ugyanis most ünnepli harmadik szülinapját a BOOKR Kids.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Madách téren, az Örkény Színház előtt adták át szerdán az első POKET automatát, amelyből kortárs és klasszikus irodalmi műveket vásárolhatnak...  Tovább »

Ha összegyűjtenétek a kötelező olvasmányokat, adunk nektek néhány jó tippet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó oktatója, Hamburger Béla, aki két tankönyvet is közzétett teljesen ingyen egy...  Tovább »

A török főváros, Ankara kukásai nem hagyják veszni a kidobott könyveket: összegyűjtik azokat, saját könyvtárat nyitottak.  Tovább »

A pécsi, megyei feladatokat is ellátó Csorba Győző Könyvtárnak 283 településen vannak olvasói.  Tovább »

A falakon végig könyvespolcok vannak, a mennyezetről könyvek lógnak, az ágyakat a könyvespolcok mögé rejtették.  Tovább »

Sokan megosztották a Facebookon az üllői Vargha Gyula Városi Könyvtárának új kerítéséről készített fotókat. Nem véletlenül.  Tovább »

Elképesztő könyvtárat nyitottak meg Pekingben.  Tovább »

Érdekes dologgal rukkoltak elő a fiatal tervezők Várnában. Az utcai könyvtár megjelenésében is rendhagyónak tűnik.  Tovább »

Érdekes - és megfontolandó - megállapításokat találtunk a szabad játék fontosságáról Jessica Joelle Alexander és Iben Dissing Sandahl Gyermeknevelés...  Tovább »

Kiválasztottunk nektek öt olyan regényt, amit érdemes elolvasnotok. Ismerjétek meg a lányt, aki a 20.  Tovább »

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X