Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó oktatója, Hamburger Béla, aki két tankönyvet is közzétett teljesen ingyen egy...  Tovább »

A török főváros, Ankara kukásai nem hagyják veszni a kidobott könyveket: összegyűjtik azokat, saját könyvtárat nyitottak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A pécsi, megyei feladatokat is ellátó Csorba Győző Könyvtárnak 283 településen vannak olvasói.  Tovább »

A falakon végig könyvespolcok vannak, a mennyezetről könyvek lógnak, az ágyakat a könyvespolcok mögé rejtették.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan megosztották a Facebookon az üllői Vargha Gyula Városi Könyvtárának új kerítéséről készített fotókat. Nem véletlenül.  Tovább »

Elképesztő könyvtárat nyitottak meg Pekingben.  Tovább »

Érdekes dologgal rukkoltak elő a fiatal tervezők Várnában. Az utcai könyvtár megjelenésében is rendhagyónak tűnik.  Tovább »

Érdekes - és megfontolandó - megállapításokat találtunk a szabad játék fontosságáról Jessica Joelle Alexander és Iben Dissing Sandahl Gyermeknevelés...  Tovább »

Kiválasztottunk nektek öt olyan regényt, amit érdemes elolvasnotok. Ismerjétek meg a lányt, aki a 20.  Tovább »

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

Találtatok egy gazdátlan könyvet Budapest valamelyik pontján? Lehet, hogy nem véletlenül "hagyta el" a tulajdonosa.  Tovább »

A diákok sértőnek találják, ezért kikerült a tananyagból az angol nyelven született első erotikus regény a Londoni Egyetemen.  Tovább »

A New York-i közkönyvtárban váltott olvasójegy mellé, több mint 30 000 filmből is szemezgethetnek azok, akik beiratkoztak.  Tovább »

Vannak olyan regények és novellák, amelyeket mindenkinek el kellene olvasnia még az egyetem előtt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X