Elképesztő könyvtárat nyitottak meg Pekingben.  Tovább »

Érdekes dologgal rukkoltak elő a fiatal tervezők Várnában. Az utcai könyvtár megjelenésében is rendhagyónak tűnik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdekes - és megfontolandó - megállapításokat találtunk a szabad játék fontosságáról Jessica Joelle Alexander és Iben Dissing Sandahl Gyermeknevelés...  Tovább »

Kiválasztottunk nektek öt olyan regényt, amit érdemes elolvasnotok. Ismerjétek meg a lányt, aki a 20.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

Találtatok egy gazdátlan könyvet Budapest valamelyik pontján? Lehet, hogy nem véletlenül "hagyta el" a tulajdonosa.  Tovább »

A diákok sértőnek találják, ezért kikerült a tananyagból az angol nyelven született első erotikus regény a Londoni Egyetemen.  Tovább »

A New York-i közkönyvtárban váltott olvasójegy mellé, több mint 30 000 filmből is szemezgethetnek azok, akik beiratkoztak.  Tovább »

Vannak olyan regények és novellák, amelyeket mindenkinek el kellene olvasnia még az egyetem előtt.  Tovább »

A varázsvilág 20 éve ejtette ámulatba a mágia szerelmeseit. J.K. Rowling pillanatok alatt vált híressé és a világ első író milliárdosává.  Tovább »

Betiltott könyvekből épült műalkotás az 1955 óta ötévente Kasselben megrendezett, rangos Documenta kortárs művészeti találkozó keretében; a Könyvek...  Tovább »

Ha te is szeretsz olvasni, akkor ezek a képek biztosan mosolyt csalnak majd az arcodra.  Tovább »

Holnaptól jövő hétfőig tart a 88. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren. A könyvhéthez 16.  Tovább »

Indul a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, és ismét híres díszvendég érkezik.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X