Február 19-éig, azaz máig, adhatják be a diákok jelentkezésüket a középfokú intézményekbe.  Tovább »

Hétfőig, február 19-éig adhatják be a diákok jelentkezésüket a középfokú intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közeleg a felvételi jelentkezési határideje, de kiktől kaphattok segítséget, ha technikai vagy egyéb problémátok van a jelentkezéssel?  Tovább »

Pár óra múlva lejár a jelentkezési határidő, viszont mielőtt véglegesítitek az elektronikus jelentkezési lapot, érdemes újra átnézni az összes adatot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtök éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre, kizárólag az e-felvételin keresztül.  Tovább »

A felvételihez kötelező az ügyfélkapu regisztráció, vagy anélkül is lehet jelentkezni és hitelesíteni a jelentkezést?  Tovább »

Csütörtökig jelentkezhetnek a diákok a május-júniusi érettségi vizsgákra - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Összegyűjtöttünk négy fontos dolgot, amit érdemes átgondolni, mielőtt érettségire jelentkeztek.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire, a felvételi ügyfélszolgálat hosszabbított nyitvatartással készül a határidőre.  Tovább »

Nagyon sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezés során, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés...  Tovább »

Nem csak a felvételi jelentkezési határidő jár le február 15-én. Ha még nem tettétek, érdemes felírni a naptárba!  Tovább »

Ha mesterképzésre jelentkeztek, fontos ha tudjátok, az adott szakra milyenek az előzetes feltételek.  Tovább »

Hogyan adhatjátok le a jelentkezéseteket valamelyik középiskolába, ha nem szeretnétek, hogy az általános iskola tudjon a felvételiről – mert...  Tovább »

Közzétette a 2018-as májusi-júniusi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X