Újabb világsztárok és hírességek álltak ki az iskolában szekált fiú mellett. Többek között Mark Hamill és Justin Bieber is üzent neki Twitteren.  Tovább »

Csúfolják az orra miatt, csúnyának nevezték, tejjel öntötték le, kenyérrel dobálták meg, sonkát dugtak a ruhájába – ezt mondta el könnyek között egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nemcsak az iskolából, a faluból is többen el akarják távolítani azt a pedagógust, aki kirobbantotta a hetesi gyermekbántalmazási ügyet.  Tovább »

Hónapokig zaklathatta a kisiskolásokat egy felső tagozatos diák egy kelet-magyarországi iskolában - írja a Blikk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy hetedikes fiút állandóan szekáltak az osztálytársai, de tavasszal különösen veszélyes módszert eszeltek ki.  Tovább »

Egy év öt hónap, másfél évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint másfél évre eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a Kaposvári...  Tovább »

Az egyik edinburghi elitiskola diákjai folyamatosan verekedtek, és még fogadásokat is kötöttek.  Tovább »

Húsz diákjával bánt borzalmasan egy kínai középiskola tanára a tanév első napján.  Tovább »

Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten, mert az bunyózni akart a fiával – ezt állítják a gyerek barátai, akik erről videót is...  Tovább »

Elítéltek egy anyát, mert a pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskolában megvert egy tanárnőt. A tanárnő szerint nem ő legnagyobb áldozat.  Tovább »

Nem tudni, miért tette ezt a férfi.  Tovább »

Most Oroszországból látott napvilágot egy videó, ahol kollégista lányok verik össze az egyik társukat, mert árva és azt hiszik, ők terjesztik a...  Tovább »

Emlékeztek még azokra videókra, melyeken rendőrök brutálisan bánnak iskolásokkal? Nos, ez az Egyesült Államokban nem ritka eset.  Tovább »

Az Egyesült Államok az az ország, ahol az elnök a Fehér Házban fogad egy iskolájában megalázott gyereket, mint legutóbb azt a srácot, akinek otthon...  Tovább »

Kanada miniszterelnöke ünnepélyesen bocsánatot kért az ország őslakosaitól az állam nevében azért, mert évtizedeken keresztül bentlakásos iskolákba...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X