Egy diák május 18-án tíz embert lőtt le a texasi Santa Fe Középiskolájában.  Tovább »

Védelmi pénzt szedett két fiú egy iskolában, bíróság előtt kell felelniük a tettükért. Ha a kiszemelt áldozat nem fizetett, meg is verték.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétről kilencre emelkedett a kínai középiskolai késelő halálos áldozatainak száma - adta hírül a helyi média szombaton  Tovább »

Agyonszúrt egy férfi hét diákot, tizenkettőt pedig megsebesített pénteken kora este egy középiskolában Kína északi részén - közölték Sanhszi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gyermekbántalmazási ügybe keveredett Putnoki Zsolt, a XIII.  Tovább »

Vizsgálat indult egy memphisi általános iskolai tanár ellen, akiről felvétel készült, melyen épp egy kisgyereket visz le az iskolabuszról a lábánál...  Tovább »

Ugrásszerűen megemelkedett az iskolai lövöldözések halálos áldozatainak száma az Egyesült Államokban egy új tanulmány adatai szerint.  Tovább »

Nyolcéves kisfiú késelt találomra iskolájában az Egyesült Államokban megsebesítve három diákot - közölte a rendőrség.  Tovább »

A 16 éves gimnazista fiú több iskolatársának is konkrétan utalt arra, hogy lövöldözést tervez a középiskolában.  Tovább »

Egy pennsylvaniai tanfelügyelő megtalálta a megoldást az iskolai lövöldözésekre: kövekkel fegyverzi fel a gyerekeket.  Tovább »

Egy texasi férfi elment a helyi oktatási bizottság ülésére és elmondta, hogyan bántották diáktársai annak idején, köztük a bizottság ülését vezető...  Tovább »

A lányt pofozták, a fejét egy betonoszlophoz verték, a haját tépték, a homlokát bakanccsal rugdosták.  Tovább »

Az amerikai elnök brutális videóval terelné el a figyelmet az iskolai lövöldözések valódi okáról.  Tovább »

A szegedi rendőrök eljárás indítottak egy 18 éves diák ellen, aki rátámadt osztálytársára és súlyos sérülést okozott neki.  Tovább »

Vádat emelt a Debreceni Ügyészség az ellen a két általános iskolás fiú ellen, akik társaiktól pénzt követeltek és ha nem kaptak, megverték őket.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X