Egy újabb döbbenetes videó látott napvilágot, amelyen egy tanár kezdi el verni a hetedikes diákot.  Tovább »

Az amerikai diákok azért tüntetnek, mert az egyetemek nem teremtettek nekik „biztonságos teret”, ahol nem érhetné őket kritika.  Tovább »

Egy hamis Facebook-profil miatt verte össze iskolatársát egy 18 éves diák Komáromban. Csak később derült ki, rossz emberen vett revánsot.  Tovább »

Úgy bilincselt meg egy amerikai rendőr egy hétéves gyereket, hogy nem is volt nála a bilincs kulcsa.  Tovább »

(x)

Kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont

A kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont fejlesztése a Pannon Egyetem oktatási és kutatási hálózatának keretében” c. projekt zárása  Tovább »

Egészen megrázó felvétel került elő, amin diákok egy csoportja fenyegeti a teljesen megrémült tanárnőt egy amerikai gimnáziumban.  Tovább »

Nem akart felállni az asztaltól egy középiskolás diáklány, mire a helyi seriff helyettese erőszakkal rángatta ki a padból. Nem is akárhogy.  Tovább »

Nem hallgatta meg a diák problémáját a tanárnő, ezért a fiú többször megütötte és megrúgta.  Tovább »

Két rivális lányiskola diákjai estek egymásnak tegnap este London utcáin, 100 rendőr kellett, hogy megfékezzék a balhét.  Tovább »

Kirúgták a focicsapatból és felfüggesztették az iskolából azt a kaliforniai diákot, aki egy vak társa segítségére sietett.  Tovább »

Rugós bicskát és pillangókéseket vásároltak általános iskolások egy nyári táborban, majd rátámadtak az egyik osztálytársukra, és bevándorlónak...  Tovább »

Tanárra támadt egy nő és bántalmazott egy, a gyerekével verekedő diákot is az encsencsi általános iskolában.  Tovább »

A zákányszéki általános iskolában egy nyolcéves fiú megverte a tanárnőjét, majd az igazgató irodájában is tombolni kezdett.  Tovább »

Az angol és a dél-koreai diákok a legboldogtalanabbak egy négy kontinens 15 országára kiterjedő felmérés szerint.  Tovább »

Megrovásban részesített az ügyészség egy kaposvári iskolaigazgatót garázdaság miatt. A tanár felrúgott egy biciklis diáklányt.  Tovább »

Veréssel fenyegette meg egy iskolatársát egy diák, aki az igazgatónak is azt mondta, beveri a fejét a betonba.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X