Legalább húszan megsebesültek egy iskolai késelésben az egyesült államokbeli Pittsburgh közelében szerdán - közölte a helyi média.  Tovább »

Leggyakrabban garázdaság, lopás és testi sértés miatt indít eljárást a rendőrség az iskolákban, de előfordult az elmúlt években szemérem elleni...  Tovább »

Évekig egy gyermekotthonban dolgozott az a férfi, aki a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő...  Tovább »

Visszamenne osztálytársai közé az a 17 éves diák, aki januárban leugrott a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájának harmadik emeletéről -...  Tovább »

Egy tanuló meglőtte két társát pénteken az egyesült államokbeli Philadelphia egyik középiskolájában - közölte a...  Tovább »

Puskával meglőtte két osztálytársát egy 12 éves fiú kedden az egyesült államokbeli Új-Mexikó állam egyik...  Tovább »

Szemeteszsákkal fojtogatta két iskolatársát egy 14 éves fiú a nyírszőlősi általános iskolában.  Tovább »

Milyen lenne, ha a munkahelyeken is jelen lenne a bullying? Ha az irodai munkatársak ugyanúgy zaklatnák egymást, mint az iskolában? Ez a nap videója.  Tovább »

Könnyű testi sértés vétségének kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, és jogerősen egy évre próbára bocsátotta a Szegedi...  Tovább »

Agyonlőtt egy 15 éves fiú automata puskával egy 17 éveset szerdán Albániában egy középiskolában - közölte az albán...  Tovább »

Meglőttek három középiskolás fiút szerdán az egyesült államokbeli Pittsburghben, állapotuk nem életveszélyes - közölte...  Tovább »

Rendszeresen bántalmazta osztálytársait az a 15 éves szegedi fiú, aki ellen garázdaság vétsége miatt javasol...  Tovább »

Jogerősen két év nyolc hónap, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Debreceni Ítélőtábla...  Tovább »

Matematika tanárnője megölésével vádolnak egy 14 éves fiút az Egyesült Államokban.  Tovább »

Jogerősen egy év tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Kisvárdai Járásbíróság csütörtökön egy helyi...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X