Jogerősen egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott zsarolási kísérletért egy nyíregyházi diák, aki ellen gyorsított eljárásban emelt vádat az...  Tovább »

Ötven nap közérdekű munkára enyhítette S.  Tovább »

A hatóságok előtt már ismert, elmebeteg nő szúrt agyon egy 16 éves fiút kedd reggel Csehország egyik szakközépiskolájában.  Tovább »

Agyonszúrt egy nő kedden egy 16 éves fiút Csehországban egy szakközépiskolában, és késével megsebesített további három embert - adta hírül a cseh...  Tovább »

Nyilatkozott az RTL Klub híradójának az a dunakeszi tanár, akit azzal vádolnak, hogy évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákot molesztált.  Tovább »

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 19 éves férfit, aki egy viperával fenyegette meg az egyik kunszentmiklósi iskola tanárát.  Tovább »

Egyelőre tovább járhat iskolába az a fiú, aki először arcon ütötte, majd meg is rugdosta tanárnőjét az egyik szegedi iskolában.  Tovább »

Egyre több brit iskolában zaklatják egymást szexuálisan a diákok, a rendőrségen is bejelentett esetek száma néhány év alatt negyven százalékkal nőtt.  Tovább »

Gyorsított eljárásban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a diákot, aki életveszélyes sérülést okozott...  Tovább »

Halálra késelt pénteken egy tanítónőt az egyik tanuló anyja a gyerekek szeme láttára a délnyugat-franciaországi Albi városában - közölte a helyi...  Tovább »

Gyorsított eljárásban jogerősen egy év hat hónap, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy asszonyt...  Tovább »

Százötven óra szellemi munkakörben végzendő közérdekű munkára ítélte a Makói Járásbíróság csütörtökön azt az apátfalvi tanárt, aki május elején...  Tovább »

A 18 éves lány három 15 éves segítségével támadta meg a 16 évest egy szegedi iskola lányvécéjében.  Tovább »

Legalább húszan megsebesültek egy iskolai késelésben az egyesült államokbeli Pittsburgh közelében szerdán - közölte a helyi média.  Tovább »

Leggyakrabban garázdaság, lopás és testi sértés miatt indít eljárást a rendőrség az iskolákban, de előfordult az elmúlt években szemérem elleni...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X