Kirúgták a focicsapatból és felfüggesztették az iskolából azt a kaliforniai diákot, aki egy vak társa segítségére sietett.  Tovább »

Rugós bicskát és pillangókéseket vásároltak általános iskolások egy nyári táborban, majd rátámadtak az egyik osztálytársukra, és bevándorlónak...  Tovább »

Tanárra támadt egy nő és bántalmazott egy, a gyerekével verekedő diákot is az encsencsi általános iskolában.  Tovább »

A zákányszéki általános iskolában egy nyolcéves fiú megverte a tanárnőjét, majd az igazgató irodájában is tombolni kezdett.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Az angol és a dél-koreai diákok a legboldogtalanabbak egy négy kontinens 15 országára kiterjedő felmérés szerint.  Tovább »

Megrovásban részesített az ügyészség egy kaposvári iskolaigazgatót garázdaság miatt. A tanár felrúgott egy biciklis diáklányt.  Tovább »

Veréssel fenyegette meg egy iskolatársát egy diák, aki az igazgatónak is azt mondta, beveri a fejét a betonba.  Tovább »

Bár tavaly ősszel 50 nap közmunkára ítélték S. Ábelt, a Kúria most megváltoztatta a döntést és két és fél év börtönbüntetéssel sújtotta.  Tovább »

Egy 14 éves fiút keres a rendőrség, aki megszúrta tanárát egy bradfordi iskolában.  Tovább »

A szülők többsége nem tudja, hogy az ő gyerekük is szokott másokat bántani.  Tovább »

Az ellenkezőjéről talán többször lehet hallani, de most épp egy tanár félemlített meg egy diákot egy floridai középiskolában.  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Elindult az Iskolai Konfliktus Tudásközpont online felülete, az ISKON, melynek célja, hogy segítse az iskolai konfliktusok sikeres kezelését.  Tovább »

Rajzfilmsorozattal hívják fel a gyerekek figyelmét az iskolai erőszakra, illetve arra, hogy mit tegyenek, ha bántalmazzák őket vagy szemtanúi...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X