Egyre több brit iskolában zaklatják egymást szexuálisan a diákok, a rendőrségen is bejelentett esetek száma néhány év alatt negyven százalékkal nőtt.  Tovább »

Gyorsított eljárásban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a diákot, aki életveszélyes sérülést okozott...  Tovább »

Halálra késelt pénteken egy tanítónőt az egyik tanuló anyja a gyerekek szeme láttára a délnyugat-franciaországi Albi városában - közölte a helyi...  Tovább »

Gyorsított eljárásban jogerősen egy év hat hónap, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy asszonyt...  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Százötven óra szellemi munkakörben végzendő közérdekű munkára ítélte a Makói Járásbíróság csütörtökön azt az apátfalvi tanárt, aki május elején...  Tovább »

A 18 éves lány három 15 éves segítségével támadta meg a 16 évest egy szegedi iskola lányvécéjében.  Tovább »

Legalább húszan megsebesültek egy iskolai késelésben az egyesült államokbeli Pittsburgh közelében szerdán - közölte a helyi média.  Tovább »

Leggyakrabban garázdaság, lopás és testi sértés miatt indít eljárást a rendőrség az iskolákban, de előfordult az elmúlt években szemérem elleni...  Tovább »

Évekig egy gyermekotthonban dolgozott az a férfi, aki a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő...  Tovább »

Visszamenne osztálytársai közé az a 17 éves diák, aki januárban leugrott a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájának harmadik emeletéről -...  Tovább »

Egy tanuló meglőtte két társát pénteken az egyesült államokbeli Philadelphia egyik középiskolájában - közölte a...  Tovább »

Puskával meglőtte két osztálytársát egy 12 éves fiú kedden az egyesült államokbeli Új-Mexikó állam egyik...  Tovább »

Szemeteszsákkal fojtogatta két iskolatársát egy 14 éves fiú a nyírszőlősi általános iskolában.  Tovább »

Milyen lenne, ha a munkahelyeken is jelen lenne a bullying? Ha az irodai munkatársak ugyanúgy zaklatnák egymást, mint az iskolában? Ez a nap videója.  Tovább »

Könnyű testi sértés vétségének kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, és jogerősen egy évre próbára bocsátotta a Szegedi...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X