Egy tanulót bántalmazott egy testnevelő tanár Miskolcon, ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt...  Tovább »

Különös ötlettel állt elő egy alabamai középiskola: minden diáknak be kell vinnie egy bontatlan ételkonzervet, hogy azzal védhessék meg magukat, ha...  Tovább »

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy napközis tanárnővel szemben, aki a nyergesújfalui...  Tovább »

Egy protestáns magániskola, a dél-karolinai Bob Jones University több hallgatót is lebeszélt arról, hogy rendőrséghez forduljanak, ha gyerekként...  Tovább »

12 éves diákját fojtogatta egy lengyel énektanárnő, az esetről fotót készített az egyik osztálytárs.  Tovább »

Folytatólagosan elkövetett zsarolás, garázdaság és testi sértés bűntette miatt nem jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte kedden a...  Tovább »

Nem tapasztalt változást az iskolai agresszió területén az oktatási jogok biztosa a tavalyi évben.  Tovább »

Egy 18 éves amerikai fiú megerőszakolta 16 éves iskolatársát, az erőszakot lefilmezte, majd feltette a netre – írta a német Bild.  Tovább »

95 másodperces videó terjed a közösségi oldalakon: a felvételen jól látszik, ahogy egy kaliforniai középiskola tanára megpróbálja belelökni az egyik...  Tovább »

A két héttel ezelőtti amerikai iskolai ámokfutás újabb sebesülje halt meg, ezzel ötre emelkedett a lövöldözés halálos áldozatainak száma.  Tovább »

A múlt heti amerikai iskolai ámokfutás újabb sebesülje halt meg, ezzel négyre emelkedett a lövöldözés halálos áldozatainak száma.  Tovább »

Belehalt sebesülésébe vasárnap este annak a középiskolai lőfegyveres ámokfutásnak az egyik áldozata, amely az egyesült államokbeli Seattle melletti...  Tovább »

Jogerősen egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott zsarolási kísérletért egy nyíregyházi diák, aki ellen gyorsított eljárásban emelt vádat az...  Tovább »

Ötven nap közérdekű munkára enyhítette S.  Tovább »

A hatóságok előtt már ismert, elmebeteg nő szúrt agyon egy 16 éves fiút kedd reggel Csehország egyik szakközépiskolájában.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X