A szülők többsége nem tudja, hogy az ő gyerekük is szokott másokat bántani.  Tovább »

Az ellenkezőjéről talán többször lehet hallani, de most épp egy tanár félemlített meg egy diákot egy floridai középiskolában.  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Elindult az Iskolai Konfliktus Tudásközpont online felülete, az ISKON, melynek célja, hogy segítse az iskolai konfliktusok sikeres kezelését.  Tovább »

Rajzfilmsorozattal hívják fel a gyerekek figyelmét az iskolai erőszakra, illetve arra, hogy mit tegyenek, ha bántalmazzák őket vagy szemtanúi...  Tovább »

Az iskolából vitték el a rendőrök azt a fiút, aki óra alatt két széket is összetört Hajdúhadházon.  Tovább »

Az elmúlt években a világ több mint hetven országában követtek el támadásokat oktatási intézmények ellen, és ért elsősorban diáklányokat erőszak...  Tovább »

Egy tanulót bántalmazott egy testnevelő tanár Miskolcon, ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt...  Tovább »

Különös ötlettel állt elő egy alabamai középiskola: minden diáknak be kell vinnie egy bontatlan ételkonzervet, hogy azzal védhessék meg magukat, ha...  Tovább »

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy napközis tanárnővel szemben, aki a nyergesújfalui...  Tovább »

Egy protestáns magániskola, a dél-karolinai Bob Jones University több hallgatót is lebeszélt arról, hogy rendőrséghez forduljanak, ha gyerekként...  Tovább »

12 éves diákját fojtogatta egy lengyel énektanárnő, az esetről fotót készített az egyik osztálytárs.  Tovább »

Folytatólagosan elkövetett zsarolás, garázdaság és testi sértés bűntette miatt nem jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte kedden a...  Tovább »

Nem tapasztalt változást az iskolai agresszió területén az oktatási jogok biztosa a tavalyi évben.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X