Az egyik edinburghi elitiskola diákjai folyamatosan verekedtek, és még fogadásokat is kötöttek.  Tovább »

Húsz diákjával bánt borzalmasan egy kínai középiskola tanára a tanév első napján.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten, mert az bunyózni akart a fiával – ezt állítják a gyerek barátai, akik erről videót is...  Tovább »

Elítéltek egy anyát, mert a pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskolában megvert egy tanárnőt. A tanárnő szerint nem ő legnagyobb áldozat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem tudni, miért tette ezt a férfi.  Tovább »

Most Oroszországból látott napvilágot egy videó, ahol kollégista lányok verik össze az egyik társukat, mert árva és azt hiszik, ők terjesztik a...  Tovább »

Emlékeztek még azokra videókra, melyeken rendőrök brutálisan bánnak iskolásokkal? Nos, ez az Egyesült Államokban nem ritka eset.  Tovább »

Az Egyesült Államok az az ország, ahol az elnök a Fehér Házban fogad egy iskolájában megalázott gyereket, mint legutóbb azt a srácot, akinek otthon...  Tovább »

Kanada miniszterelnöke ünnepélyesen bocsánatot kért az ország őslakosaitól az állam nevében azért, mert évtizedeken keresztül bentlakásos iskolákba...  Tovább »

Három bentlakásos fiúiskola ellen is vizsgálatot indítottak, miután 80 egykori diák jelentkezett, hogy kegyetlenkedtek velük, megverték és...  Tovább »

Nem mindennapi üzenetben válaszolt egy diáklány az őt megalázóknak.  Tovább »

Megkötöztek egy három és fél éves gyereket egy Bács-Kiskun megyei óvodában, mert rossz volt.  Tovább »

Egy újabb döbbenetes videó látott napvilágot, amelyen egy tanár kezdi el verni a hetedikes diákot.  Tovább »

Az amerikai diákok azért tüntetnek, mert az egyetemek nem teremtettek nekik „biztonságos teret”, ahol nem érhetné őket kritika.  Tovább »

Egy hamis Facebook-profil miatt verte össze iskolatársát egy 18 éves diák Komáromban. Csak később derült ki, rossz emberen vett revánsot.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X