Egy texasi férfi elment a helyi oktatási bizottság ülésére és elmondta, hogyan bántották diáktársai annak idején, köztük a bizottság ülését vezető...  Tovább »

A lányt pofozták, a fejét egy betonoszlophoz verték, a haját tépték, a homlokát bakanccsal rugdosták.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az amerikai elnök brutális videóval terelné el a figyelmet az iskolai lövöldözések valódi okáról.  Tovább »

A szegedi rendőrök eljárás indítottak egy 18 éves diák ellen, aki rátámadt osztálytársára és súlyos sérülést okozott neki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vádat emelt a Debreceni Ügyészség az ellen a két általános iskolás fiú ellen, akik társaiktól pénzt követeltek és ha nem kaptak, megverték őket.  Tovább »

Az első lövések után másfél perccel kiért a Marjory Stoneman Douglas középiskolához egy seriffhelyettes, de nem ment be az épületbe, hogy...  Tovább »

A hatóságok sikeresen elejét vették egy lőfegyveres tömeggyilkosságnak egy dél-kaliforniai középiskolában - közölte kedd este a Los Angeles megyei...  Tovább »

Egy jacksoni iskolában maga ellen fordította fegyverét egy diák. Egyelőre nem tudni, pontosan mi motiválta tettét.  Tovább »

Az ügy miatt lezárták egy Washington állambeli főiskola kampuszát.  Tovább »

Tizenhét rendbeli, előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság miatt emelnek vádat Nikolas Cruz, a szerdai floridai iskolai lövöldözés...  Tovább »

Problémás diák volt a floridai ámokfutó volt iskolatársai szerint, összeveszett több barátjával, verekedett volt barátnője új udvarlójával, és nem...  Tovább »

Legkevesebb tizenhét halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt a floridai Parkland városka középiskolájában.  Tovább »

Felvették a keszthelyi diákok, ahogy brutálisan megverik osztálytársukat.  Tovább »

Az utóbbi időben egyre több olyan eset lát napvilágot, amikor pedagógust bántalmaz a diákja.  Tovább »

Egyre gyakoribb a verbális és internetes zaklatás, erőszak a gyerekek körében  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X