Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

Olyan hétköznapi fogalmakat válogattunk nektek össze, amelyekkel nap mint nap találkozunk az internet használata során.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Világszerte az internethasználók harmada 18 évesnél fiatalabb - derült ki az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) hétfőn közzétett jelentéséből, amely...  Tovább »

Megjelent a kormány határozata a digitális oktatáshoz szükséges iskolai sávszélesség biztosításáról, a belső wifi-hálózat kiépítéséről és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Túlzás lenne azt mondani, hogy minden pedagógusstátusz be van töltve, de az elmúlt évtizedben is jelen volt ez a probléma.  Tovább »

Szupergyors internetet és teljes wifi-lefedettséget kapnak az állami és egyházi iskolák 2019 végéig - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

A kilencvenes évek második felében vagy a 2000-es évek legelején voltatok általános és középiskolások?  Tovább »

Legkésőbb a 2018/19-es tanév végére Magyarország minden köznevelési, szakképzési intézményébe eljut a szupergyors internetszolgáltatás a nagy...  Tovább »

Európa 29 országában, így Magyarországon is kampány indult a gyerekek online szexuális kizsákmányolása ellen - jelentette be az Országos...  Tovább »

Sir Tim Berners-Lee az internet születésnapján 28. születésnapján, március 12-én jelentette be, hogy felveszi a kesztyűt.  Tovább »

A kutatóknak szánt Google Scholar segítségével törheti át az óriáscég a digitális kínai nagy falat.  Tovább »

Csak a jó tanulóknak jár gyors iskolai wifi?  Tovább »

Egy baba kémkedhet a gyerekek és szüleik után, ezért Németországban nem ajánlják a használatát.  Tovább »

Bizonytalan időre elhallgatnak a bitek a Schönherz koliban, miközben jön a regisztrációs hét.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X