Az országban idén valamivel több mint 700 ezer diák fog érettségizni - ezért lekapcsolják az internetet.  Tovább »

Melania Trump fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból válogattunk nektek kérdéseket. Vigyázat, emelt szintű kérdésekről van szó. Ti hányat találtok el?  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi korábbi feladatsoraiból válogattunk nektek. Megbirkóztok velük? Hány pontot értek el?  Tovább »

hirdetés

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

Olyan hétköznapi fogalmakat válogattunk nektek össze, amelyekkel nap mint nap találkozunk az internet használata során.  Tovább »

Világszerte az internethasználók harmada 18 évesnél fiatalabb - derült ki az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) hétfőn közzétett jelentéséből, amely...  Tovább »

Megjelent a kormány határozata a digitális oktatáshoz szükséges iskolai sávszélesség biztosításáról, a belső wifi-hálózat kiépítéséről és...  Tovább »

Túlzás lenne azt mondani, hogy minden pedagógusstátusz be van töltve, de az elmúlt évtizedben is jelen volt ez a probléma.  Tovább »

Szupergyors internetet és teljes wifi-lefedettséget kapnak az állami és egyházi iskolák 2019 végéig - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

A kilencvenes évek második felében vagy a 2000-es évek legelején voltatok általános és középiskolások?  Tovább »

Legkésőbb a 2018/19-es tanév végére Magyarország minden köznevelési, szakképzési intézményébe eljut a szupergyors internetszolgáltatás a nagy...  Tovább »

Európa 29 országában, így Magyarországon is kampány indult a gyerekek online szexuális kizsákmányolása ellen - jelentette be az Országos...  Tovább »

Sir Tim Berners-Lee az internet születésnapján 28. születésnapján, március 12-én jelentette be, hogy felveszi a kesztyűt.  Tovább »

A kutatóknak szánt Google Scholar segítségével törheti át az óriáscég a digitális kínai nagy falat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X