Sok szülő elfelejti, hogy az érettségizett diákok után már nem jár adókedvezmény.  Tovább »

Legkevesebb öt egyetemista halt meg erdőtűzben a dél-indiai Tamilnádu szövetségi államban - tájékoztatott hétfőn az indiai rendőrség.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok álláskereső visszatérő problémája, hogy állás jelentkezésükre semmiféle válasz nem érkezik, még egy elutasítás sem.  Tovább »

hirdetés

Mi kell ahhoz, hogy egy koliszobában filmklub szülessen? Hogyan lehet meghívni az ország leghíresebb pornóproducerét egy filmklubos vetítésre?  Tovább »

Az iskolarendszer egyedül nem képes az esélyek kiegyenlítésére, ezzel a problémával össztársadalmi szinten kell megküzdeni - nyilatkozta Hoffmann...  Tovább »

Interjú Bagi Zsófia ipari termék- és formatervezővel.  Tovább »

A megszerezhető kapcsolatok miatt még mindig érdemes egyetemre járni, de a tudást egyénileg kell megszerezni – állítja Rab László kulturális...  Tovább »

Karácsonyi interjú készült a miniszterelnökkel, aki röviden elintézte az oktatásra vonatkozó kérdést.  Tovább »

Pölöskei Gáborné szerint már minden rendben van az oktatásban, ami pedig mégsem, az nem téma, nem érdemes róla beszélni sem.  Tovább »

Interjút közölt a Magyar Nemzet a volt oktatási államtitkárral, országgyűlési képviselővel annak apropóján, hogy a jövő héten az oktatásról tartanak...  Tovább »

Ősztől a szakgimnáziumot megkezdők számára eljöhet a vendéghallgatói ingázás ideje, ha később más tárgyból szeretnének érettségit tenni- derül ki...  Tovább »

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke interjút adott a Mandinernek.  Tovább »

Az az évi ezermilliárd forint, amit a közoktatásra költünk, nem javítja a helyzetet, hanem jobb esetben is csak konzerválja, rosszabb esetben még...  Tovább »

Az államtitkárság javaslata szerint a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolnák a Budapesti Corvinus Egyetem három karát is.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X