Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Mit kell figyelni a képzési jegyzékben?  Tovább »

Hol lehet előregisztrálni az államilag támogatott informatikai képzésekre? Milyen szempontok alapján választják ki a leendő hallgatókat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ősszel újra lehetőséget kapnak a hazai cégek, hogy uniós forrásból fejlesszék munkavállalóik készségeit - írja a hétfői Világgazdaság.  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Megmutatjuk, hogyan tanulhattok Európa bármelyik egyetemén ingyen, az otthonotokból!  Tovább »

Az utóbbi hetekben úton-útfélen, aluljárókban és tereket is láttuk "ingyenes angolóra" táblák mögött ácsorgó embereket. De kik ők?  Tovább »

Többek között képzési támogatást, keresetpótló juttatást, utazási és szállástámogatást kaphattok egy európai uniós programnak köszönhetően: a...  Tovább »

Többféle támogatásra pályázhatnak a pályakezdők, a hátrányos helyzetű munkavállalók és az álláskeresők.  Tovább »

Hétfőn 16 órakor újabb támogatott nyelvtanfolyamok kerülnek fel a Tudásod a jövőd projekt honlapjára - írta...  Tovább »

Rosszul jártak a nyelviskolák a decemberben elindított Tudásod a jövőd!  Tovább »

Tanulhatnak-e szakmát ingyen a 22 év felettiek? Milyen tagozaton lehet elvégezni az OKJ-s tanfolyamokat tandíj fizetése nélkül?  Tovább »

Meddig lehet jelentkezni az Európai Unió által támogatott nyelvi és informatikai tanfolyamokra? Mikor kezdődnek az utolsó képzések?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X