Már csak két napotok van arra, hogy beadjátok a központi középiskolai írásbelire a jelentkezési lapot.  Tovább »

Péntekig kell jelentkezniük a központi középiskolai írásbelire az általános iskolásoknak - közölte az Oktatási Hivatal hétfőn.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor lesz a központi középiskolai felvételi? Mikor írásbeliznek a diákok matematikából és magyar nyelvből? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szempontok alapján döntenek a középiskolák arról, felveszik-e a jelentkezőket a jövő szeptemberben induló osztályokba?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen lesz a középiskolai központi felvételi matekból? Lehet-e számológépet használni, hány feladatot kell megoldani?  Tovább »

Milyen a központi középiskolai felvételi magyarból? Hány feladatot kell megoldani, és mikor lesz a 2018-as írásbeli?  Tovább »

Vajon nehezebb lesz a következő a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők számára a központi felvételi tesztet, mint tavaly?  Tovább »

Több tízezer diák (és szülő) áll komoly döntés előtt, néhány napja ugyanis már elérhetők a gimnáziumok, szakgimnáziumok és szakközépiskolák...  Tovább »

Majdnem húszezerrel csökkent a gimnáziumba járó diákok száma az elmúlt nyolc évben: míg a 2009/2010-es tanévben 201,2 ezer középiskolás kezdte...  Tovább »

„Magyarország egyik legsötétebb terve” a tankötelezettség felső korhatárának leszállítása óta - írja az Értelmiségi Szakszervezeti Szövetség a...  Tovább »

"A polgármesterek nem mernek bezárni gimnáziumokat, ami óriási hiba" - jelentette ki Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke...  Tovább »

Hatalmas változás jön a közoktatásban 2019-től: kötelező lesz a középiskolai felvételi, és központilag "szabnák meg" a keretszámokat.  Tovább »

Csütörtökön és pénteken módosíthatják a tanulók a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján...  Tovább »

Március 10-én a középiskolák nyilvánosságra hozták a jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét, amely a diákok...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X