Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Valamelyik bölcsészképzésen szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Felvételi előtt álltok, de még nem döntöttétek el, milyen szakon szeretnétek továbbtanulni? Fontos szempont a várható pályakezdő fizetés is?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A mai fiatal amerikai munkavállalók többet dolgoznak, de kevesebbet keresnek, mint az előző generáció, ugyanakkor az idősebb korosztályok jövedelme...  Tovább »

Informatikus diplomával 227-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

Milyen végzettségű friss diplomások keresnek a legjobban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es diplomás pályakövetési-rendszer adatait – ma azt néztük meg, milyen fizetésbeli különbségek vannak a főiskolás és...  Tovább »

Az informatikai, a műszaki, gazdaságtudományi, illetve orvos- és egészségtudományi képzésen végzettek számíthatnak a legmagasabb fizetésre - derül...  Tovább »

Huszonnyolcszoros az eltérés a legmagasabb és a legalacsonyabb bérek között, legtöbbet az informatikában, a műszaki és pénzügyi területen dolgozók...  Tovább »

A legkönnyebben állást találó pályakezdők után most azt néztük meg, kiknek tart a legtovább az elhelyezkedés.  Tovább »

Mely diplomákkal lehet állást találni a leggyorsabban, és melyekkel dolgozhattok a legnagyobb eséllyel a saját szakterületeteken?  Tovább »

A hét is bővelkedett eseményekben: megmutattuk nektek, mennyit kereshettek a legnépszerűbb diplomákkal, de a megszűnő szakokat is összegyűjtöttük.  Tovább »

Melyek azok az alapszakok, amelyekről kikerülve a legmagasabb kezdőfizetésre számíthatnak a diplomások? Íme, a top 10.  Tovább »

Megváltoztatnák a nyári szünet hosszát, a közszolgálati egyetemet bojkottálják az akadémikusok és bemutattuk, milyen szakmákban helyezkedhettek el a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X