szerző:
Eduline

Jogi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként? Melyik szakkal lehet a legtöbbet keresni? Itt a válasz.

©

A Felvi.hu szakkeresőjének segítségével megnéztük, mennyit lehet keresni 2017 legnépszerűbb jogi alapszakjainak elvégzése után a 2016-os diplomáspálya-követési adatok alapján.

Igazságügyi igazgatás: havi bruttó átlagjövedelem 233 509 Ft, a végzettek 55 százaléka diplomás munkát végez.

Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatás: havi bruttó átlagjövedelem 227 994 Ft, a végzettek 77 százaléka diplomás munkát végez.

Jogász (osztatlan mesterképzés): havi bruttó átlagjövedelem 246 615 Ft, a végzettek 93 százaléka diplomás munkát végez.

Állást kerestek?
Nemrég szereztétek meg a diplomát, ezért éppen életetek első "igazi" állását keresitek? Vagy többéves szakmai tapasztalattal váltanátok munkahelyet, esetleg teljesen új területen építenétek karriert? Nézzétek meg a Jobline állásajánlatait!

Ezekkel a diplomákkal 330-350 forintot is kereshettek friss diplomásként

Informatikai területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként? Még mindig rengeteg szakember hiányzik a piacról, de vajon melyik IT-szakkal lehet a legtöbbet keresni? Itt a válasz. A Felvi.hu szakkeresőjének segítségével megnéztük, mennyit lehet keresni 2017 legnépszerűbb agrár alapszakjainak elvégzése után a 2016-os diplomáspálya-követési adatok alapján.