szerző:
Eduline

Orvosi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként? Melyik orvosi alapszakkal lehet a legtöbbet keresni? Itt a válasz.

©

A Felvi.hu szakkeresőjének segítségével megnéztük, mennyit lehet keresni 2017 legnépszerűbb jogi alapszakjainak elvégzése után a 2016-os diplomáspálya-követési adatok alapján.

Általános orvos: havi bruttó átlagjövedelem 328 586 Ft, a végzettek 99 százaléka diplomás munkát végez.

Ápolás és betegellátás: havi bruttó átlagjövedelem 212 864 Ft, a végzettek 89 százaléka diplomás munkát végez.

Egészségiügyi gondozás és prevenció: havi bruttó átlagjövedelem 183 072 Ft, a végzettek 85 százaléka diplomás munkát végez.

Egészségügyi szervező: havi bruttó átlagjövedelem 201 457 Ft, a végzettek 64 százaléka diplomás munkát végez.

Fogorvos: havi bruttó átlagjövedelem 211 032 Ft, a végzettek 100 százaléka diplomás munkát végez.

Gyógyszerész: havi bruttó átlagjövedelem 305 762 Ft, a végzettek 99 százaléka diplomás munkát végez.

Állást kerestek?
Nemrég szereztétek meg a diplomát, ezért éppen életetek első "igazi" állását keresitek? Vagy többéves szakmai tapasztalattal váltanátok munkahelyet, esetleg teljesen új területen építenétek karriert? Nézzétek meg a Jobline állásajánlatait!
 

Ezekkel a diplomákkal 330-350 forintot is kereshettek friss diplomásként

Informatikai területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként? Még mindig rengeteg szakember hiányzik a piacról, de vajon melyik IT-szakkal lehet a legtöbbet keresni? Itt a válasz. A Felvi.hu szakkeresőjének segítségével megnéztük, mennyit lehet keresni 2017 legnépszerűbb agrár alapszakjainak elvégzése után a 2016-os diplomáspálya-követési adatok alapján.