Lassan megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, de hány pontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin az érettségi eredmények?  Tovább »

Mikor derül ki, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültök be a 2018-as felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány pontot kell szerezni a 2018-as felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Idén is előzetes ponthatárokat húztak negyvenegy alap- és osztatlan szakon. Itt találjátok az összes képzés ponthatárát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több szakon csökkentek az előzetes ponthatárok - itt nézhetitek meg, a ti képzéseteket is érinti-e a változás.  Tovább »

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2017-es felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

Milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Mikor tudjátok meg, bekerültetek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Már csak pár hónapot kell várni.  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, több szakra jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Évek óta a jogászképzés egyik legnépszerűbb osztatlan szak, több ezren jelentkeznek állami ösztöndíjas formára, de csak a jelentkezők pár százaléka...  Tovább »

Gazdasági szakra szeretnétek jelentkezni a 2018-as felvételin? Néhány dolognak érdemes utánajárni még a jelentkezési lap kitöltése előtt.  Tovább »

Szerdán nyilvánosságra hozták a keresztféléves képzések ponthatárait.  Tovább »

Megvannak a keresztféléves ponthatárok, kiderült, kik kezdhetik meg mesterképzésüket a kiválasztott egyetemen februárban.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a keresztféléves felvételi ponthatárait: kiderült, hol folytathatja tanulmányait 5400 felvételiző.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X