Mennyi időtök van, hogy megszerezzétek a diplomátokat, hogy ne kelljen visszafizetni a képzésetek díját, ha állami ösztöndíjasként tanultok vagy...  Tovább »

Több mint tízezer volt hallgató veszítheti el a diplomaszerzés lehetőségét, ha jövő szeptemberig nem adja le a szakdolgozatát, és nem államvizsgázik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az államtitkárság egy "nagytakarítás" keretében kisöpri azokat a hallgatókat, akik valójában már feladták tanulmányaikat, de erről nem nyilatkoztak.  Tovább »

Több mint 27 ezer olyan egykori egyetemi, főiskolai hallgatót tart számon az Oktatási Hivatal, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat, de még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi a teendő, ha nem sikerül eddig diplomát szerezni?  Tovább »

Szakváltás után mennyi időtök van diplomát szerezni, és hogyan fogynak az állami féléveitek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az amerikai hallgatók zöme kettő helyett három, négy helyett hat év alatt diplomázik le, pedig a csúszás milliókba kerül.  Tovább »

Már elérhető a Diplomamentő program pályázati felhívása az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Mi az, amiről szinte minden hallgató ugyanazt gondolja? Íme öt dolog, ami ismerős lesz azoknak, akik egyetemre vagy főiskolára járnak.  Tovább »

Júniusban tartják az egyetemi, főiskolai záróvizsgákat: milyen részekből áll össze a jegy, amelyet beírnak a diplomátokba?  Tovább »

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 138 millió forintos támogatásával fejleszti a hallgatókat és a végzett diákokat érintő szolgáltatásait a...  Tovább »

Újságírók fejtették ki véleményüket a felsőoktatás és a diplomaszerzés nyilvánossága témakörében a Diplomaszerzés és pályakövetés, Szakmai Nap...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X