Lecsúsztatok a diplomamentő programról vagy csak felelevenítenétek a középiskolában tanultakat? Esetleg most kezdenétek el angolul tanulni?  Tovább »

Akik nem voltak elég figyelmesek és alaposak, sajnos lecsúsztak a Diplomamentő programról, ugyanis habár még csak hétfőn nyitották meg a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Itt találjátok a programban részt vevő nyelviskolák listáját.  Tovább »

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot. Hogyan kell jelentkezni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot.  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. De mikor lehet jelentkezni? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Összeszedtük a legfontosabb infókat a programról.  Tovább »

Augusztusban hozzák nyilvánosságra az újabb diplomamentő csomaggal kapcsolatos információkat, és szeptembertől indulnak az államilag támogatott...  Tovább »

Augusztustól lehet pályázni diplomamentésre, akkor hozzák nyilvánosságra azoknak a felnőttképző intézményeknek a nevét, amelyek csatlakoztak az OFA...  Tovább »

Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

Még nem kaptátok meg a diplomátokat, mert nem szereztetek nyelvvizsgát? Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program.  Tovább »

Sok szülőnél kiverte a biztosítékot a szerdai kompetenciamérés tanulói kérdőíve, újraindul a diplomamentő program, néhány dolgot elárult terveiről...  Tovább »

Az interneten készülhetnek fel a tananyagból és feladatokat kapnak azok a diákok, akiknek nem sikerült eredményes vizsgát tenniük a...  Tovább »

Hatalmas bukásnak tűnik a diplomamentő program, sok hallgató arra kényszerülhet, hogy visszafizessék az államilag finanszírozott nyelvtanfolyamok...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X