szerző:
Eduline

Lecsúsztatok a diplomamentő programról vagy csak felelevenítenétek a középiskolában tanultakat? Esetleg most kezdenétek el angolul tanulni? Itt egy remek könyv, amivel felkészülhettek a nyelvvizsgára.

©

Akik nem jelentkeztek, az ingyenes nyelvtanfolyamokra, azoknak sajnos más utat kell keresniük, hogy megszerezzék a hiányzó nyelvvizsgájukat, ami után pedig végre kézbe vehetik a diplomájukat. Akár önállóan vagy tanfolyamon készültök, nem árt a segítség.

Az English for everyone egy önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely papír alapon és online hanganyaggal segíti a felkészülést. A nyelvtan és szókincs mellett így a kiejtést és a hallásértést is gyakorolhatjátok, hasonlóan a nyelvvizsgafelkészítőkhöz.

Ha úgy érzitek, hogy csak egy kis ismétlésre van szükségetek és szertnétek feleleveníteni a korábban már megtanult dolgokat, akkor újra átvehetitek a fontosabb nyelvtani szerkezeteket és igeidőket, ezen felül feladatokkal is tesztelhetitek magatokat.

English for everyone

Az English for everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és mélyítésére is. A nyelvkönyvek lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot. A vizualitásra épülő tankönyv pedig segíti a szavak és a nyelvtan hatékony elsajátítását.

A beszédkészséget és a szövegértést segítő ingyenes online hanganyag is elérhető a sorozatból. A HVG Könyvek webshopjában egy 20%-ra feljogosító kupont használhattok fel október 31-ig. A felhasználható kuponkód: Eduangol20

Önálló nyelvtanulás?

Mielőtt belekezdenétek, fontos, hogy tudjátok, mennyire személyfüggő, hogy ki mennyire szereti megtervezni a saját dolgait, de egy önállóan feldolgozható tankönyv esetében - amelynél nincs időbeli korlát - érdemes felállítani valamilyen ütemtervet.

Az első egy-két lecke után nagyjából már lehet látni, körülbelül mennyi idő kell a teljes tanfolyam elvégzéséhez - a végzés időpontját is érdemes meghatározni, emellett fix napokat és időpontokat kinevezni az online tanulásra.