szerző:
Eduline

A Diplomamentő II. programhoz kapcsolódva az Euroexam előzetes szintfelmérő tesztet hozott létre, ami megmutatja, hogy jelenleg hol tart a nyelvtudásotok. Érdemes kipróbálni.

©

Ahogy azt már korábban megírtuk, hétfőtől lehet jelentkezni a Diplomamentő II. programjára. Ehhez kapcsolódva az Euroexam szintfelmérő tesztet ajánl annak érdekében, hogy időben felmérjétek és lássátok, hogy milyen szinten vagytok jelenleg.

Rövid, 35 perces B1-es szintű tesztünk a hivatalos a szintfelmérőhöz hasonló feladatokat tartalmaz a teszt, ami hozzávetőleges pontossággal megmutatja, hogyan áll most a nyelvtudásotok.

Angol és német nyelvű tesztet is kitölthettek - ezeket itt éritek el. A feladatok megoldása után a megoldókulcs segítségével számolhatjátok ki az százalékos eredményeket.

Indulnak az ingyenes nyelvtanfolyamok, hétfőtől lehet jelentkezni

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot. A hallgatók 20-22 százaléka a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapja meg az abszolutórium és a záróvizsga után diplomáját, jelentős részük pedig később sem szerzi meg az oklevelet Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján közzétett felhívásban azt írták: a pályázati felület megnyitásának tervezett időpontja szeptember 3-a, hétfő 14.00 óra.