Nyelvtanulás Eduline

Így lehet regisztrálni a diplomamentő programra

Elolvasom

Egy napja lehet regisztrálni a kormány által indított diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a francia nyelvtanfolyamok. A regisztráció még nem minősül pályázatnak, a pályázati kiírások várhatóan április közepén jelennek meg, és azok is pályázhatnak, akik előzetesen nem regisztráltak.

Nyelvtanulás MTI

Csütörtöktől lehet regisztrálni az ingyenes nyelvtanfolyamokra

Elolvasom

Csütörtöktől lehet regisztrálni a kormány által indított Diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a francia nyelvtanfolyamok - hangzott el a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) közös, csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Nyelvtanulás Eduline

Ingyenes nyelvtanfolyamok: csúszik a "diplomamentő program" indulása

Elolvasom

Máris csúszik a kormány diplomamentő programjának indulása: az eredeti tervek szerint az egyetemek, főiskolák volt hallgatói már március elejétől jelentkezhettek volna az ingyenes nyelvtanfolyamokra, de egyelőre még az sincs meg, pontosan milyen nyelviskolák vesznek majd részt a hárommilliárd forinttal kistafírozott állami programban.

Nyelvtanulás Eduline

"Az én nyelvvizsgám árát ki fogja visszafizetni?"

Elolvasom

Megosztja az eduline olvasóit a kormány "diplomamentő" programja - márciustól jelentkezhetnek az ingyenes nyelvtanfolyamokra azok a "majdnemdiplomások", akik már záróvizsgáztak, de a diplomájukat nem vehették át, mert nincs nyelvvizsgájuk. Van, aki szerint a teljes nyelvvizsga-amnesztia lenne a megoldás, mások szerint ez az egyetlen lehetősége azoknak, akik évek óta küzdenek a vizsgával. Olvasói kommentek közül válogattunk.

1 2 3 4 5