Sokaknak szeptemberben már nem kezdődik el az egyetem, hiszen a diploma után a legtöbben dolgozni kezdenek.  Tovább »

Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

12,4 százalékkal nőttek a keresetek az idei év első negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette szerdán a Központi...  Tovább »

Közel jár az Európai Unió, hogy teljesítse a saját maga számára megjelölt célokat az oktatás terén, de Magyarországnak még van min dolgoznia - írja...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét egy autógyár, ezúttal a Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató a magyar munkavállalók értékelése szerint - közölte a Randstad Hungary.  Tovább »

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a személyiségetek alapján melyik munkakör illene hozzátok a legjobban, teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok tudatos, felkészül álláskeresők.  Tovább »

A leghatékonyabb "pályaorientációs" eszköz, a tapasztalatszerzés és a kapcsolatépítés legjobb módja, belépő a munkaerőpiacra - többek között így...  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet egy nagy multinál dolgozni vagy kipróbálnátok magatokat egy állásinterjún?  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

Az egyetemisták mindössze 6 százaléka akar saját vállalkozást a diploma megszerzése után.  Tovább »

Komoly szakmai elismerést kapott néhány hete a Vodafone gyakornoki és frissdiplomás-programja.  Tovább »

Íme tíz dolog, ami az egyetem, főiskola után megváltozik. Számlák, főzés és a felelősség, mi kell még? Ez megkérdőjelezhetetlenül a felnőttkor.  Tovább »

Hogyan változnak a diplomás gyedre vonatkozó szabályok 2018-ban?  Tovább »

Milyen összeggel számolhatnak 2018-ban azok az édesanyák, akik diplomás gyedet kapnak? Mutatjuk az adatokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X